Ademmk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 835
- İsim
- Adem
Dostum şu yazdıklarını tamamı bırak anlamayı, okuyacak kadar sabırları ve zakaları yok zaten. Şu yaygarayı yapan sulugözlerin %99'u hazıra o kadar alışmış ki, babalarına sülük gibi yapışık yaşıyorlardır hala 17/18 yaşına gelmelerine rağmen. Hazıra o kadar alışmışlar ki, herkese eşit koşullarda satılan sistem bu kardeşlerimizin evine gidilip kendilerine teklif edilsin, kabul ederseler direkt kurulum yapılsın falan bekliyorlar. Anca öyle memnun olur ve ağlamaktan vazgeçerler.@Cermenbey @BayZ
Mesajıma kızgın emojisi atan arkadaşlar. Al-satçıları kötüleyen, hakaret eden, terörist ilan eden arkadaşlar ;
Gerçektende tüm probleminiz bizler miyiz ? 80 milyon nüfuslu ülkede, enflasyonun zirvesine ulaşmış bu ülkede, parasının her gün değer kaybettiği bu ülkede ne yapmamızı bekliyorsunuz ? Elbette ticari zekaya sahip, amacı para kazanmak olan birisi zaten bu al-satları yapması çok normal.
Eylül 2022 tarihinden beri bu gibi hazır sistemleri al-sat yapıyorum. Taleplere yetişemeyip, al-sat yapanlardan bir daha alıp bir daha satıyorum.
Ve her ne hikmetse 8 aydır 30'dan fazla F/P sistemler çıkmasına rağmen hâlâ "al-satçılar yüzünden alamıyoruz" diyenler var. Alabiliyorsunuz kardeşim, alabiliyorsunuz. Bende ve diğer al-satçı arkadaşlarda sizin gibi siteye girip alıyoruz. Zaman, mekan, herşeyimiz eşit ve adil bir şekilde başlıyor. Alamıyorsanız sorunu bizde değil, 3-4 bin TL indirim kovalatacak kadar vatandaşlarına değer vermeyen, para politikasını mahveden hükümette, fırsatçılık yapıp piyasa belirleyici fiyatlar koyan firmalarda arayın.
Kimse kimseye bu platformda torpil yapmıyor. Bir sistem paylaşıldığında 1 hafta içerisinde sahibindene toplasanız aynı sistemin en fazla 30 tane ilanını görüyorsunuz. Geri kalan tüm alınanlar kullanma amacıyla alanlara gidiyor.
O yüzden lütfen boş yapmayın ve işinize bakın.