Neler Yeni

AYIPTIR Sarı siteye düşen sistem 14k?

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
@Cermenbey @BayZ

Mesajıma kızgın emojisi atan arkadaşlar. Al-satçıları kötüleyen, hakaret eden, terörist ilan eden arkadaşlar ;

Gerçektende tüm probleminiz bizler miyiz ? 80 milyon nüfuslu ülkede, enflasyonun zirvesine ulaşmış bu ülkede, parasının her gün değer kaybettiği bu ülkede ne yapmamızı bekliyorsunuz ? Elbette ticari zekaya sahip, amacı para kazanmak olan birisi zaten bu al-satları yapması çok normal.

Eylül 2022 tarihinden beri bu gibi hazır sistemleri al-sat yapıyorum. Taleplere yetişemeyip, al-sat yapanlardan bir daha alıp bir daha satıyorum.

Ve her ne hikmetse 8 aydır 30'dan fazla F/P sistemler çıkmasına rağmen hâlâ "al-satçılar yüzünden alamıyoruz" diyenler var. Alabiliyorsunuz kardeşim, alabiliyorsunuz. Bende ve diğer al-satçı arkadaşlarda sizin gibi siteye girip alıyoruz. Zaman, mekan, herşeyimiz eşit ve adil bir şekilde başlıyor. Alamıyorsanız sorunu bizde değil, 3-4 bin TL indirim kovalatacak kadar vatandaşlarına değer vermeyen, para politikasını mahveden hükümette, fırsatçılık yapıp piyasa belirleyici fiyatlar koyan firmalarda arayın.

Kimse kimseye bu platformda torpil yapmıyor. Bir sistem paylaşıldığında 1 hafta içerisinde sahibindene toplasanız aynı sistemin en fazla 30 tane ilanını görüyorsunuz. Geri kalan tüm alınanlar kullanma amacıyla alanlara gidiyor.

O yüzden lütfen boş yapmayın ve işinize bakın.
Dostum şu yazdıklarını tamamı bırak anlamayı, okuyacak kadar sabırları ve zakaları yok zaten. Şu yaygarayı yapan sulugözlerin %99'u hazıra o kadar alışmış ki, babalarına sülük gibi yapışık yaşıyorlardır hala 17/18 yaşına gelmelerine rağmen. Hazıra o kadar alışmışlar ki, herkese eşit koşullarda satılan sistem bu kardeşlerimizin evine gidilip kendilerine teklif edilsin, kabul ederseler direkt kurulum yapılsın falan bekliyorlar. Anca öyle memnun olur ve ağlamaktan vazgeçerler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,587
Üyeler
164,878
Son üye
eerbob
Top Bottom