Ben almadım bile bilmeden konuşma insanlara karşı konuşma şeklini degistir. Fiyatı adam istediği gibi koyar dedim sadece ve pahalıya koymamış sadece Abdullah abi çok ucuz fiyata çıkardı. Böyle bir sistem için aşırı pahalı bir fiyat değil. (13.5 fiyatı olan için konuşuyorum)Sende o fiyattan Satacağın için onları savunuyorsun ve boş yapıyorsun ayni sistemi 12.5a koyan bir sürü kişi olacak 14 abartı bu işlerden anlamıyorsan Yorum yapma
Ayıp? serbest piyasa maalesef kimseyi kotuliyemeyiz.
Ayıp olan bişey yok isteyen istediğini yapar. Hala satışta diye niye koyamıyor onu anlamadım?
isteyen alır isteyen satar. adamın paraya ihtiyac vardır ticaretin neresi ayıp anlamadım ?
Küçük sharkock seniiii, ama baya küçükaha sarı siteye atan kişiyi bulduk
Ama yapamazsın, hukuk var. Senin keyfin için kimseyi parasını verdiği bir şeyi almaktan alıkoyamazsın.İnsanların ne yaptıklarınıza karışamayız doğru ama şöyle de bir gerçek varki , Abdullah abi bu bilgisayarları millet alıp satsın kar etsin diye çıkarmıyor.
Satıcı adı belli, gelecek seferki sistemi alamayacak şekilde engellenmeli
Ha pardon o zamandaha stok bitmedi tabi ama kral adam
baydı artık boş bir serzenişde bulunuyorlarHer sistem çıktığında böyle konular çıkması sizi de sıkıp baymıyor mu cidden
Her seferinde aynı şey
Size ne kardeşim millet istediği fiyata koyar
Sizin sitem etmeniz gereken kişi bunları bu fiyata koyan kişiler değil bunları bu fiyata alan kişiler
şimdi sistemi almayacak oldugu halde alıp satmak isteyenlere kızanlar raporlamaya başlarlarMesajıma kızgın emojisi atan arkadaşlar. Al-satçıları kötüleyen, hakaret eden, terörist ilan eden arkadaşlar ;
Gerçektende tüm probleminiz bizler miyiz ? 80 milyon nüfuslu ülkede, enflasyonun zirvesine ulaşmış bu ülkede, parasının her gün değer kaybettiği bu ülkede ne yapmamızı bekliyorsunuz ? Elbette ticari zekaya sahip, amacı para kazanmak olan birisi zaten bu al-satları yapması çok normal.
Eylül 2022 tarihinden beri bu gibi hazır sistemleri al-sat yapıyorum. Taleplere yetişemeyip, al-sat yapanlardan bir daha alıp bir daha satıyorum.
Ve her ne hikmetse 8 aydır 30'dan fazla F/P sistemler çıkmasına rağmen hâlâ "al-satçılar yüzünden alamıyoruz" diyenler var. Alabiliyorsunuz kardeşim, alabiliyorsunuz. Bende ve diğer al-satçı arkadaşlarda sizin gibi siteye girip alıyoruz. Zaman, mekan, herşeyimiz eşit ve adil bir şekilde başlıyor. Alamıyorsanız sorunu bizde değil, 3-4 bin TL indirim kovalatacak kadar vatandaşlarına değer vermeyen, para politikasını mahveden hükümette, fırsatçılık yapıp piyasa belirleyici fiyatlar koyan firmalarda arayın.
Kimse kimseye bu platformda torpil yapmıyor. Bir sistem paylaşıldığında 1 hafta içerisinde sahibindene toplasanız aynı sistemin en fazla 30 tane ilanını görüyorsunuz. Geri kalan tüm alınanlar kullanma amacıyla alanlara gidiyor.
O yüzden lütfen boş yapmayın ve işinize bakın.