Neler Yeni

AYIPTIR Sarı siteye düşen sistem 14k?

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Lazımsa 13e vereyim

Hasan344

80+ Gold
Sende o fiyattan Satacağın için onları savunuyorsun ve boş yapıyorsun ayni sistemi 12.5a koyan bir sürü kişi olacak 14 abartı bu işlerden anlamıyorsan Yorum yapma
Ben almadım bile bilmeden konuşma insanlara karşı konuşma şeklini degistir. Fiyatı adam istediği gibi koyar dedim sadece ve pahalıya koymamış sadece Abdullah abi çok ucuz fiyata çıkardı. Böyle bir sistem için aşırı pahalı bir fiyat değil. (13.5 fiyatı olan için konuşuyorum)

ßeta

80+ Bronze
Ayıp? serbest piyasa maalesef kimseyi kotuliyemeyiz. 🙃

Ayıp olan bişey yok isteyen istediğini yapar. Hala satışta diye niye koyamıyor onu anlamadım?

isteyen alır isteyen satar. adamın paraya ihtiyac vardır ticaretin neresi ayıp anlamadım ?

İnsanların ne yaptıklarınıza karışamayız doğru ama şöyle de bir gerçek varki , Abdullah abi bu bilgisayarları millet alıp satsın kar etsin diye çıkarmıyor.

Satıcı adı belli, gelecek seferki sistemi alamayacak şekilde engellenmeli

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Her sistem çıktığında böyle konular çıkması sizi de sıkıp baymıyor mu cidden
Her seferinde aynı şey
Size ne kardeşim millet istediği fiyata koyar
Sizin sitem etmeniz gereken kişi bunları bu fiyata koyan kişiler değil bunları bu fiyata alan kişiler

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
İnsanların ne yaptıklarınıza karışamayız doğru ama şöyle de bir gerçek varki , Abdullah abi bu bilgisayarları millet alıp satsın kar etsin diye çıkarmıyor.

Satıcı adı belli, gelecek seferki sistemi alamayacak şekilde engellenmeli
Ama yapamazsın, hukuk var. Senin keyfin için kimseyi parasını verdiği bir şeyi almaktan alıkoyamazsın.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Her sistem çıktığında böyle konular çıkması sizi de sıkıp baymıyor mu cidden
Her seferinde aynı şey
Size ne kardeşim millet istediği fiyata koyar
Sizin sitem etmeniz gereken kişi bunları bu fiyata koyan kişiler değil bunları bu fiyata alan kişiler
baydı artık boş bir serzenişde bulunuyorlar

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
@Cermenbey @BayZ

Mesajıma kızgın emojisi atan arkadaşlar. Al-satçıları kötüleyen, hakaret eden, terörist ilan eden arkadaşlar ;

Gerçektende tüm probleminiz bizler miyiz ? 80 milyon nüfuslu ülkede, enflasyonun zirvesine ulaşmış bu ülkede, parasının her gün değer kaybettiği bu ülkede ne yapmamızı bekliyorsunuz ? Elbette ticari zekaya sahip, amacı para kazanmak olan birisi zaten bu al-satları yapması çok normal.

Eylül 2022 tarihinden beri bu gibi hazır sistemleri al-sat yapıyorum. Taleplere yetişemeyip, al-sat yapanlardan bir daha alıp bir daha satıyorum.

Ve her ne hikmetse 8 aydır 30'dan fazla F/P sistemler çıkmasına rağmen hâlâ "al-satçılar yüzünden alamıyoruz" diyenler var. Alabiliyorsunuz kardeşim, alabiliyorsunuz. Bende ve diğer al-satçı arkadaşlarda sizin gibi siteye girip alıyoruz. Zaman, mekan, herşeyimiz eşit ve adil bir şekilde başlıyor. Alamıyorsanız sorunu bizde değil, 3-4 bin TL indirim kovalatacak kadar vatandaşlarına değer vermeyen, para politikasını mahveden hükümette, fırsatçılık yapıp piyasa belirleyici fiyatlar koyan firmalarda arayın.

Kimse kimseye bu platformda torpil yapmıyor. Bir sistem paylaşıldığında 1 hafta içerisinde sahibindene toplasanız aynı sistemin en fazla 30 tane ilanını görüyorsunuz. Geri kalan tüm alınanlar kullanma amacıyla alanlara gidiyor.

O yüzden lütfen boş yapmayın ve işinize bakın.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Mesajıma kızgın emojisi atan arkadaşlar. Al-satçıları kötüleyen, hakaret eden, terörist ilan eden arkadaşlar ;

Gerçektende tüm probleminiz bizler miyiz ? 80 milyon nüfuslu ülkede, enflasyonun zirvesine ulaşmış bu ülkede, parasının her gün değer kaybettiği bu ülkede ne yapmamızı bekliyorsunuz ? Elbette ticari zekaya sahip, amacı para kazanmak olan birisi zaten bu al-satları yapması çok normal.

Eylül 2022 tarihinden beri bu gibi hazır sistemleri al-sat yapıyorum. Taleplere yetişemeyip, al-sat yapanlardan bir daha alıp bir daha satıyorum.

Ve her ne hikmetse 8 aydır 30'dan fazla F/P sistemler çıkmasına rağmen hâlâ "al-satçılar yüzünden alamıyoruz" diyenler var. Alabiliyorsunuz kardeşim, alabiliyorsunuz. Bende ve diğer al-satçı arkadaşlarda sizin gibi siteye girip alıyoruz. Zaman, mekan, herşeyimiz eşit ve adil bir şekilde başlıyor. Alamıyorsanız sorunu bizde değil, 3-4 bin TL indirim kovalatacak kadar vatandaşlarına değer vermeyen, para politikasını mahveden hükümette, fırsatçılık yapıp piyasa belirleyici fiyatlar koyan firmalarda arayın.

Kimse kimseye bu platformda torpil yapmıyor. Bir sistem paylaşıldığında 1 hafta içerisinde sahibindene toplasanız aynı sistemin en fazla 30 tane ilanını görüyorsunuz. Geri kalan tüm alınanlar kullanma amacıyla alanlara gidiyor.

O yüzden lütfen boş yapmayın ve işinize bakın.
şimdi sistemi almayacak oldugu halde alıp satmak isteyenlere kızanlar raporlamaya başlarlar

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Bi bitmedi şu muhabbetler alan alır istediği fiyata satar kanun mu var satmaması için 🧐

milenix

80+ Gold
bu ülkede soğan stokçuluğu yapıldı artık bunlar normal gelmeye başlıyor bana zaten ülkede herkes herkese geçirmeye çalışıyor (hükümette dahil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,495
Üyeler
164,853
Son üye
sythes1217
Top Bottom