satıcı amazon vermezse iade edersin.Hocam bu gerçekten alınır mı vaad ettiği havayı veriyor mu
kumtelden hem daha dayanıklı hem daha performanslı olduğu kesin
satıcı amazon vermezse iade edersin.Hocam bu gerçekten alınır mı vaad ettiği havayı veriyor mu
Attığınızı kullanmadım ama yazana göre bu 30 watt kumtel 40 watt kağıt üstünde kumtel daha performanslısatıcı amazon vermezse iade edersin.
kumtelden hem daha dayanıklı hem daha performanslı olduğu kesin
1 ay sonra bozulunca gelen pişmanlık hissi...Attığınızı kullanmadım ama yazana göre bu 30 watt kumtel 40 watt kağıt üstünde kumtel daha performanslı
babamın geçen sene 2000tl'ye aldığı luxell vantilatörden daha iyidir herhalde
vallahi tam marka model bilmiyorum ama evet sesli bir cihaz deli ediyor benibu model mi hocam, seslidir fakat 1.kademede bile çok güçlü cihaz![]()
Luxell Lxf-518 S 18'' 75 Watt 5 Kanatlı Ayaklı Vantilatör - Fiyatı, Yorumları
Luxell Lxf-518 S 18'' 75 Watt 5 Kanatlı Ayaklı Vantilatör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok gürültülü bunlar
aldım bugün cok iyi konu açtım gidip 40-50w şeylere para vermeyin hem yer hem masada hem havada heryerde kullan
AYKODGELDİ (AYKODGELDİ kodu ile 600 TL alışverişe 100 TL indirim seni bekliyor!)
kodu ile taksitli aldım 40-50w 16 inc ürünlerle karşılaştırmayın onlara para vermeyin gidipte en so n 16 inc dağıldı bugün bu geldi acayip iyi fena bir ürün hem yerde havada kara heryerde kullanıyormuş
Sanayi tipi gibi metal yaprak baya begendim fiyatına göre 18 inc olması ve 90w olması cok iyi...
- noadaffy
- Cevaplar: 14
- Forum: Sıcak Fırsatlar
1 kademede calıstırıyorum 3 kademe sesli ama cok iyi üfleyişi arkadaşa video cektim https://streamable.com/zvc9xc 45-50 w ürünlerin hepsini denedim hepsi cırt tam aradığım ürünmüş bu parasına değiyorÇok gürültülü bunlar
Geçen sene 699TL ye almıştım bunu, güzel ürün bazen 7-8 saat aralıksız açtığım da oldu şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Bu fiyatlardaki markalar genelde dandik oluyor kumtel en azından bilinen marka, tek eksisi teknolojik pek özelliği olmaması 3 kademe hız ve dönme özelliği var sadece.Sabahki 200 TL kuponu olsaydı 699 a gelecekti fakat bu fiyatta gayet iyi.
Baya övülmüş ve fiyatı düşünce merak edip aldım ama işe yaramaz. Çok güçsüz.Hocam bu gerçekten alınır mı vaad ettiği havayı veriyor mu