Manyetik switch olduğundan Havit tercih ederdim. Ama Havit, Gamepower gibi markaların ucuz manyetik switchlerinin kasaları sert plastik ve içinde de sesi azaltacak katmanlar olmuyor. Alırken bunu bilin. KB904L modeli var, sesli olduğundan şu an dolapta duruyor. Kötü klavye değil ama sessiz bir şey arıyorsanız bulaşmayın derim. Redragon K617 falan kullandıysanız kasa yapıları onlara benziyor. Tuşları da keza ABS plastik.
KB900L ve KB904L switchleri aynı. Model vb. belirtmiyor. Havit üretiyor büyük ihtimalle, 100 milyon basım ömrü olduğunu iddia ediyor. Bu arada manyetikler genelde 100 milyon ömrü her klavye belirtiyor. Düz mekaniğe göre çift basma sorunu yaşaman da çok az ve daha zor bozuluyorlar. Ayrıca yerli sitelerde düz mekanik switchlere göre daha çok manyetik switch satılıyor.
Basma hızını ayarlayabiliyorsun. Bu da klavyeyi genel olarak daha rahatlatıyor. Yani tuşa bastı, basmadı olmuyor ve hızlı basıma ayarlarsan da elinin uzun yazı işlerinde falan ağrıması hafifliyor. Oyunlarda da keza a-d tarzı şeyler yaparken tepkilerin daha iyi oluyor.