İyi fikir fakat cihazdaki düğmeden açınca kolda ışık yanmıyor maalesef.Ps4 ü açıp arayın. En azından ışık çıkması işinizi kolaylaştırır.
İşe yaramadı, başka?Annenizi çağırın ve ona sorun.30 saniye sonra ortaya çıkacaktır.
Harbiden ha, hurcun içine bakayım biBenim annem laptopumu yorgan larin icine koyuyordu
bulursan ne mutlu banaİyi fikir fakat cihazdaki düğmeden açınca kolda ışık yanmıyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşe yaramadı, başka?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbiden ha, hurcun içine bakayım bi
Umarımbulursan ne mutlu bana
Buldun muUmarım
hayır 2 hafta evi didik didik ettim ve olabilecek neredeyse her yere baktım, yok arkadaş yok buhar olup gitmiş olamaz bunlar!Buldun mu
Belki de baban senden gizli satmıştırhayır 2 hafta evi didik didik ettim ve olabilecek neredeyse her yere baktım, yok arkadaş yok buhar olup gitmiş olamaz bunlar!
Ha ayrıca o geleyim beraber arayalım diyen arkadaş gelsin varya bulursam birini ona vericem
Adres at la, yakınsa gelcem. Birini vermezsen @Vesemir banlicak ama forumdan kabul mü?hayır 2 hafta evi didik didik ettim ve olabilecek neredeyse her yere baktım, yok arkadaş yok buhar olup gitmiş olamaz bunlar!
Ha ayrıca o geleyim beraber arayalım diyen arkadaş gelsin varya bulursam birini ona vericem
Ben 100 tl i buldum sende bulursun genelde 1 ay içinde bulunuyor kaybetigin seyler https://forum.donanimarsivi.com/konu/evde-100-tl-kayboldu-bulamiyorum.253116/hayır 2 hafta evi didik didik ettim ve olabilecek neredeyse her yere baktım, yok arkadaş yok buhar olup gitmiş olamaz bunlar!