Neler Yeni

Aylık 1000tl ile kilo almak için ne yiyebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas
Beyler yurtta kalıyorum. hemen hemen aylık 1000tl kadar bi artan bütçem var. kilo almak istiyorum ne yiyebilirim yurtta ? ketıl var ancak airfrier yok alacak imkanım da yok(maddi olarak değil çok fazla baskın olduğu için yakalatmamız olası oluyor boşuna para vermeye gerek yok ketıl 200tl bişi) yurt imkanlarında pratik kilo aldıracak her türlü öneriye açığım. temiz kirli fark etmez. Boy 176 kilo 65

geçen sene elektrikli tencere almıştık ortak her gün 1 paket makarna yiyordum ama bi zaman sonra bıktırıyor. tencere bozuldu bu arada.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
kilo almak çok basit bi matematik gerektirir aslında, harcadığın kaloriden fazlasını alırsan kilo alırsın

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
bende ne gibi ucuz ve fazla kalorili şeyler alabilirim diye sormak istedim zaten hocam.
Yulaflı shakeler işe yarıyor fazlasıyla,
Yulaf bal süt muz çilek gibi şeyleri shakeleyip içebilirsin tadlarıda güzel oluyor

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
EnsarTelli
bende ne gibi ucuz ve fazla kalorili şeyler alabilirim diye sormak istedim zaten hocam.
Hocam gainer alabilirsin 5kg lik çok rahat 2 at götürür istersen marka linki atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yulaf bal süt muz çilek gibi şeyleri shakeleyip içebilirsin tadlarıda güzel oluyor
Shaker ı nerden bulsun kyk da

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Hocam gainer alabilirsin 5kg lik çok rahat 2 at götürür istersen marka linki atarım

Doğru diyon hiç dikkat etmedim ona yazarken

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam shakei nasıl hazırlayayım yurtta :D evde olsam güzel fikir. belki yulafı suda yumuşatıp bal vs ekleyebilirim.

olur hocam. bu arada gainer ne işe yarıyor bilmiyorum kısaca ne işe yaradığını söyler misiniz ?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,675
İsim
Fatih
hocam shakei nasıl hazırlayayım yurtta :D evde olsam güzel fikir. belki yulafı suda yumuşatıp bal vs ekleyebilirim.

olur hocam. bu arada gainer ne işe yarıyor bilmiyorum kısaca ne işe yaradığını söyler misiniz ?
bebe bisküvisi süt ve meyveleri karıştırabilirsin

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
EnsarTelli

Yüksek miktarda karbonhidrat içeren öğün tozu diyebiliriz
Genelde sporcular kilo almak için kullanir temiz besindir
Porsiyon u 750kcal civarında olur

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

Öyle bişey yapcaksan sudan uzak dur çok çirkin oluyor tadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas
bebe bisküvisi süt ve meyveleri karıştırabilirsin
çok severim hocam bayadır yapmıyordum hatırlattığınız için sağolun. kesin yapıcam

Yüksek miktarda karbonhidrat içeren öğün tozu diyebiliriz
Genelde sporcular kilo almak için kullanir temiz besindir
Porsiyon u 750kcal civarında olur
önerdiğiniz marka vs var mı ?

Öyle bişey yapcaksan sudan uzak dur çok çirkin oluyor tadı
geçen sene yulafa kaynamış su ekleyip kakao ekliyordum biraz da cicibebe karıştırıyordum. tatsız tuzsuz bir şey oluyordu ama güzel doyuruyordu hocam. tadlandırıcıyla falan gitmez mi yoksa şişirdiği için öğünleri atlamama mı sebebiyet verir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
EnsarTelli
çok severim hocam bayadır yapmıyordum hatırlattığınız için sağolun. kesin yapıcam

önerdiğiniz marka vs var mı ?

geçen sene yulafa kaynamış su ekleyip kakao ekliyordum biraz da cicibebe karıştırıyordum. tatsız tuzsuz bir şey oluyordu ama güzel doyuruyordu hocam. tadlandırıcıyla falan gitmez mi yoksa şişirdiği için öğünleri atlamama mı sebebiyet verir?
Özellikle çilek ve muz aroması iyi çikolatanın tadı çok iyi değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
abbas
Özellikle çilek ve muz aroması iyi çikolatanın tadı çok iyi değil
elime para geçtiğinde alacağım hocam teşekkürler. ne sıklıkla kullanmamı tavsiye edersiniz? ve bu ortalama ne kadar gidiyor 1 ay yetiyor mu

Top Bottom