Neler Yeni

Aynı ekran kartları farklı yerlerde neden ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Mesela rx 6700xt noraml fiyatı 14-15 olması gerekirken bazı sitelerde sıfır utanmasalar beleş verecekler neden bu fiyat orantısızlığı var aynı şey rtx 4060 ti da geçerli

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
İkinci elden bahsediyorsanız serbest piyasa ama illa ki ucuz olmasının getireceği bir risk vardır. Sıfırlardan bahsediyorsanız tasarım, marka, soğutma teknolojisi, özelleştirilmiş, gibi çeşitli nedenler ile fiyat farkı olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci elden bahsediyorsanız serbest piyasa ama illa ki ucuz olmasının getireceği bir risk vardır. Sıfırlardan bahsediyorsanız tasarım, marka, soğutma teknolojisi, özelleştirilmiş, gibi çeşitli nedenler ile fiyat farkı olabiliyor.
Sıfırdan bahsediyorum aynı marka model yani anmaladım bir yerde 18k bi yerde 12 -13-15 gidiyor aynı şey sonuçta neden biri kar biri zarar etsin

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
6700xt 15 olur mu çok çok 10 olur sıfırı. Modele göre değişir de başlangıcından bahsediyorum. 15 etmez

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
6700xt 15 olur mu çok çok 10 olur sıfırı. Modele göre değişir de başlangıcından bahsediyorum. 15 etmez
Gerçi rakibi rtx 3060 ti bile 12-13 den başlıyor normal o zaman ama rtx 3070 18 binden başlıyor nerdeye rx 6700xt ile aynı neredeyse özellikleri şu piyasayı anlamak zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten dandik markalar uzcuz oluyor genelde mesela rtx 4060 ti zodac marka var 12bin tl o kadar ucuz olurmu yeni çıkan kart

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Gerçi rakibi rtx 3060 ti bile 12-13 den başlıyor normal o zaman ama rtx 3070 18 binden başlıyor nerdeye rx 6700xt ile aynı neredeyse özellikleri şu piyasayı anlamak zor

zaten dandik markalar uzcuz oluyor genelde mesela rtx 4060 ti zodac marka var 12bin TL o kadar ucuz olurmu yeni çıkan kart
Sen nerden bakıyosun bu fiyatlara hep uçuk yazmışsın. 13 küsüre var şu an 3070 sıfır

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Sen nerden bakıyosun bu fiyatlara hep uçuk yazmışsın
Niye uçuk yazayım yaz adını sonra alışveriş kısmına gir google dan bak

Sen nerden bakıyosun bu fiyatlara hep uçuk yazmışsın. 13 küsüre var şu an 3070 sıfır
rtx 3070 dandik marka bile 17 bin

Bence senin piyasadan haberin yok kaç olması gerekiyor yazda ona göre kazık yemeyelim madem :) genellikle 3 fanlı olanlar pahalı oluyor sanki bana kuru buz ile soğutuyor

var ama hangi marka

Son düzenleme:

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Fan sayısına bağlı olarak 10 bin ila en fazla 15e var 3070. Sıfır.

Belki sizin baktığınız ti modeli olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir

Belki sizin baktığınız ti modeli olabilir.
Yok normal ti olan değil asus+gigabyte+ vs var 18 -19 bin sıfırı

Mesela dün acayip fiyat farklılıkları var bunu demek istiyorum yani aynı marka aynı model noktasına kadar aynı olan bir ürün bir yerde 13 bin bir yerde 18-19 bin coğuda yüksek fiyat yani

Mesela rtx 3070 değeri 18k ise rx 6700xt 10bin olması saçma düşük kalır arasında 2 ekran kartı gücünde performasn olsa anlarım
birde mesela hazır sistem çıkarıyor youtube kanalları dolar dolar diyorlar bence ağızlarına yapışmış bir laf stoklar erisin diye zaten kartın geçrek fiyatı atıyorum düşük isteseler öyle sistemler yaparlar ki tekli fiyat ile algı yapıyorlar

Son düzenleme:

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf
Mesela rx 6700xt noraml fiyatı 14-15 olması gerekirken bazı sitelerde sıfır utanmasalar beleş verecekler neden bu fiyat orantısızlığı var aynı şey rtx 4060 ti da geçerli
serbest piyasa olduğu için farklılık olabiliyor. ama genelde ucuza satan bazı yerlere çok dikkat edin ya return ürünü sıfır adıyla fautalandırıp satıyorlar ya arızaları toplatıp tamir edip satıyorlar yada refurbished (türkiyede refurbished diye bişey yok bu arada bunu belirteyim refurbished içinde türkiyede ekran kartının fabrikası olması gerekiyor) etiketi altında satıyorlar. yani aslında bazı yerler isim vermeyeceğim size sıfır adı altında garip ürünleri ucuzdan iteleyebiliyor. dikkat etmek lazım

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin

Mesela dün acayip fiyat farklılıkları var bunu demek istiyorum yani aynı marka aynı model noktasına kadar aynı olan bir ürün bir yerde 13 bin bir yerde 18-19 bin coğuda yüksek fiyat yani

Mesela rtx 3070 değeri 18k ise rx 6700xt 10bin olması saçma düşük kalır arasında 2 ekran kartı gücünde performasn olsa anlarım
birde mesela hazır sistem çıkarıyor youtube kanalları dolar dolar diyorlar bence ağızlarına yapışmış bir laf stoklar erisin diye zaten kartın geçrek fiyatı atıyorum düşük isteseler öyle sistemler yaparlar ki tekli fiyat ile algı yapıyorlar
bence asıl fiyatlar yılbaşından sonra gelecek şuan stok eritilmeye çalışılıyor gibime geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
serbest piyasa olduğu için farklılık olabiliyor. ama genelde ucuza satan bazı yerlere çok dikkat edin ya return ürünü sıfır adıyla fautalandırıp satıyorlar ya arızaları toplatıp tamir edip satıyorlar yada refurbished (türkiyede refurbished diye bişey yok bu arada bunu belirteyim refurbished içinde türkiyede ekran kartının fabrikası olması gerekiyor) etiketi altında satıyorlar. yani aslında bazı yerler isim vermeyeceğim size sıfır adı altında garip ürünleri ucuzdan iteleyebiliyor. dikkat etmek lazım
Teşekkürler Yorumun için baya bilgi kattı :)

bence asıl fiyatlar yılbaşından sonra gelecek şuan stok eritilmeye çalışılıyor gibime geliyor
Zaten zam geleceği söyleniyor herşeye malum benzin fiyatları uçtu dolardan ayrı Banada öyle geliyor. Kimse yanlış anlamasın ama hazır sistem çıkartan coğu youtuber normalde asıl olması gereken fiyatlarda çıkartıyorlar yoksa neden bir sistem 24k iken 16k olsun ki hazır hali ile amaç tamam daha uygun çıkarmak sonuçta yine alıyorsun sistem ama firmalar mesela itopya gençer gaming ellerinde satılmayan veya fazla olan ürünleri bir sistemde topluyorlar mesela 5 parçanın 2 si hiç satılmıyordu hazır sistem yaparak ellerinden çıkarıyorlar işte sonra youtuberlar dolar doalr dolar diyorlar kimse kusura bakmasın ama bence ağızlarına yapışmış bir laftan başka bir şey değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,119
Üyeler
165,637
Son üye
nova2312
Top Bottom