ayrı eve çıkmak (20 karakter)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,309
merhaba dostlar dün bi konu gördüm bi arkadaş ayrı eve çıkmak zormudur tarzı bir şey paylaşmış ve bende geceden beri bu konu hakkında düşündüm bu sene üniversite sınavına girecem ve şehir dışında üniversite kazanırsam oraya yerleşmeyi düşünüyorum ama kendime hiç güvenmiyorum yani yeni 18 yaşına girmiş bi insan kendi evini döndürebilirmi hiç emin değilim sizce ev döndürmek ne kadar zordur

paran olmasi lazim

Kardeşim ayrı şehirde üniversite okumak zordur ama çok rahattır. Öncelikle paranı kim karşılayacak ailen mi yoksa hem kendi paranı kazanıp hem de okula mı gideceksin. Eğer bu şekilde olursa işin çok zor hem çalışıp hem okul hem ev işleriyle uğraşmak zorlanırsın. Ama para hazır aileden geliyorsa hiç sıkıntı olmaz yalnız paranın ne zaman gittiğini anlayamazsın o yüzden tutumlu olman lazım :D

paran olmasi lazim
para fazla sorun değil 3k para yetermi ayda
Post automatically merged:

Kardeşim ayrı şehirde üniversite okumak zordur ama çok rahattır. Öncelikle paranı kim karşılayacak ailen mi yoksa hem kendi paranı kazanıp hem de okula mı gideceksin. Eğer bu şekilde olursa işin çok zor hem çalışıp hem okul hem ev işleriyle uğraşmak zorlanırsın. Ama para hazır aileden geliyorsa hiç sıkıntı olmaz yalnız paranın ne zaman gittiğini anlayamazsın o yüzden tutumlu olman lazım :D
para sıkıntı değil şuanlık kenarda küçük küçük freelancer olarak yaptığım falan biriktirdiğim bi para var bana 10 ay falan yeter o para sonrasına bakarım

para sıkıntı değil şuanlık kenarda küçük küçük freelancer olarak yaptığım falan biriktirdiğim bi para var bana 10 ay falan yeter o para sonrasına bakarım
Yeter

Ayda kaç harcarsın mesela ortalama bir gider hesabı yap mutfak temizlik faturalar ısınma doğalgaz klima vesaire. Kendi harcamaların. Ortaya ortalama olarak net bir fiyat çıkartırsan uzun vade de daha iyi plan yaparsın. Gittiğin şehir de önemli kira fiyatları falan. Tek başına yaşayacaksan ben büyük ev tutmanın manası olmaz. 1+1 kafi. bir oturma odası bide senin yatak odan bide mutfak banyosu tamam bekar adama yeter.

f

freelancer ne hocam?

Ayda kaç harcarsın mesela ortalama bir gider hesabı yap mutfak temizlik faturalar ısınma doğalgaz klima vesaire. Kendi harcamaların. Ortaya ortalama olarak net bir fiyat çıkartırsan uzun vade de daha iyi plan yaparsın. Gittiğin şehir de önemli kira fiyatları falan.
mantıklı uzun vadeli bir plan yapayım benim yaptığım plan azcık kıytırık oldu benim plan: biriktirdiğim para bana 10 ay yeter sonrasına bakarız

f

freelancer ne hocam?
serbest meslek gibi ama internetten mesela ben freelancer olarak 3 boyutlu oda ofis tarzı şeylerin iç dizaynını yaptım arada logo kapak tarzı şeyler yaptım arada video editledim sende yeteneğin varsa bu tarz işlere freelancer olarak yapabilirsin

Geri