Neler Yeni

AYT(2021)NASIL GEÇTİ ?

Aware

80+ Silver
Köklemişler ayt matematik kısmında galiba nasıl geçti sizin ? Geçmiş olsun.

Aware

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mat harcore yapmislar zaten hepsini yapan uzaylıdır. Fen zordu ama cogunluk fenden yaptim
Umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz seneye gene yığılma olucak birsürü galiba.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
Umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz seneye gene yığılma olucak birsürü galiba.
Hic deme yav sıkıldım gecensene istedigim yer gelmedi diye bu sene yine girdim. Umarım zor oldugu icin yigilma olmaz gecen seneki gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 tane mat sorusu yaptım gerisi boş🥵
Ben 15 mat yaptim. 28 fen yaptim yarisi kadar netim olsa 21.5 net felan gelir 😢

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Köklemişler ayt matematik kısmında galiba nasıl geçti sizin ? Geçmiş olsun.
Sınav umduğum gibi zor gelmiş. Böyle de olmalı. Geçen seneki hatayı yapmadıkları iyi olmuş. Belirleyicilik açısından sınavın zor olması çok önemliydi.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Geçen sene tam da böyle bir sınav beklerken aşırıııı kolay gelmişti. Bu sene de ortlama beklerken zorlamışlar
Neyse zor sınav iyidir, çalışanın ayrılması lazım. Puan değil sıralama önemli sonuçta

Geçen sene 535 puanla 2000. Oldum bu sene 535 ile ilk 100 e girilecek izleyin de görün ✍️

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Geçen sene tam da böyle bir sınav beklerken aşırıııı kolay gelmişti. Bu sene de ortlama beklerken zorlamışlar
Neyse zor sınav iyidir, çalışanın ayrılması lazım. Puan değil sıralama önemli sonuçta

Geçen sene 535 puanla 2000. Oldum bu sene 535 ile ilk 100 e girilecek izleyin de görün ✍️
Abi sen tıp okuyordun değil mi hangi üniversiteydi ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș

Helal olsun

Aware

80+ Silver
Sınav umduğum gibi zor gelmiş. Böyle de olmalı. Geçen seneki hatayı yapmadıkları iyi olmuş. Belirleyicilik açısından sınavın zor olması çok önemliydi.

Hocam bildiğim çok çalışan ayt de 71-75 net yapanlar bile 60 gelse şükür diyecek haldeler geçen senenin kolayını akıllarınca bu sene zor yaparak çıkardılar seneye normal bir sınav gelir umarım 2.5 sene okula gitmemiş olucağımız için.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
Hocam bildiğim çok çalışan ayt de 71-75 net yapanlar bile 60 gelse şükür diyecek haldeler geçen senenin kolayını akıllarınca bu sene zor yaparak çıkardılar seneye normal bir sınav gelir umarım 2.5 sene okula gitmemiş olucağımız için.
Ne yaptıkları bellisiz zaten artık sorulari hazirlarken ne düşünüyorlaraa

Top Bottom