AYT Girenler fikir verebilir mi?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,378
Sözelciyim. Geçen sene 54 Tyt 46 Ayt neti ile ilk 50 bine girdim. Bu sene ise 53 Tyt 56 Ayt geldi. Sizce sıralamam bu sene tahmini olarak ne kadar olur? İnternetten yıllara göre hesaplamaya bakınca sonuç aşağıda görselini bıraktığım gibi 15-20 bin arasında geliyor. Sizce buna yakın mı olur yoksa daha mı iyi olur? Fikirlerinizi bekliyorum.

1000018789.webp

Görsel en üst 2024 en alt 2021 sınavına göre hesaplanmış sonuçları içeriyor.

Sözelciyim. Geçen sene 54 Tyt 46 Ayt neti ile ilk 50 bine girdim. Bu sene ise 53 Tyt 56 Ayt geldi. Sizce sıralamam bu sene tahmini olarak ne kadar olur? İnternetten yıllara göre hesaplamaya bakınca sonuç aşağıda görselini bıraktığım gibi 15-20 bin arasında geliyor. Sizce buna yakın mı olur yoksa daha mı iyi olur? Fikirlerinizi bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle

Görsel en üst 2024 en alt 2021 sınavına göre hesaplanmış sonuçları içeriyor.
hocam sözel hangi bölüme gideceksiniz?

Bu sene sınav kolaymış eğer rakiplerinde yüksek net yapmış ise sıralaman çok çok farklı gelebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sözelde okunacak bölüm kalmadı şu saatten sonra öğretmenlikte yazılmaz.

Eğer yapabilirim kendime inanıyorum diyorsa Özel Eğitim iyidir bence kalan bölümlerin hiçbiri okunmaz okunmamalı.

Sözel için bir bölüm düşünmüyorum. Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu için Sözelde ne kadar iyi sıralama yaparsak Aday değerlendirme puanlarınız yükseliyor ve okula girme şansımız artıyor.

Bu sene sınav kolaymış eğer rakiplerinde yüksek net yapmış ise sıralaman çok çok farklı gelebilir.

Eğer yapabilirim kendime inanıyorum diyorsa Özel Eğitim iyidir bence kalan bölümlerin hiçbiri okunmaz okunmamalı.
hocam sınav o kadar kolay değildi ya çok zaman kaybettiriyordu tytde aytde bana kolay gelmedi :D hayırlısı valla bakıcaz

Sözel için bir bölüm düşünmüyorum. Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu için Sözelde ne kadar iyi sıralama yaparsak Aday değerlendirme puanlarınız yükseliyor ve okula girme şansımız artıyor.
anladım hocam büyük saygım var askerlere ayaklarına taş değmesin umarım hedeflerinize ulaşırsınız bende diyorum sözele nereye gidecek :D

Bu sene sınav kolaydı ama kolay olan kısım sözel bölüm değildi hocam. Ayt mat geçen seneye göre oldukça kolaydı edebiyat da aynı şekilde geçen sene ile atbaşıydı. Ama Sos2 kısmı bariz fark atmıştı geçen senenin Sos2sine.

anladım hocam büyük saygım var askerlere ayaklarına taş değmesin umarım hedeflerinize ulaşırsınız bende diyorum sözele nereye gidecek :D
Sağolasın hocam hakkımızda hayırlısı.

bekleyip göreceğiz demek en doğrusu
Eyvallah hocam. Ayrıca 2 yıllık bölümler hakkında fikriniz var mı? B planı olarak kendim için düşündüğüm bazı şeyler var. Ya da Okul öncesi ve ya Özel Eğitim öğretmenliği hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Eyvallah hocam. Ayrıca 2 yıllık bölümler hakkında fikriniz var mı? B planı olarak kendim için düşündüğüm bazı şeyler var. Ya da Okul öncesi ve ya Özel Eğitim öğretmenliği hakkında düşünceleriniz nelerdir?
ikisi de kat kat zor bence normal öğretmenliğe kıyasla

ikisi de kat kat zor bence normal öğretmenliğe kıyasla
Artık zor-kolay diye ayırt etme gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum hocam bu ülkede. Ayrıca ilk hedefim askerlik olduğundan dolayı geri kalan bütün meslekler bana oldukça basit geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,274
Üyeler
184,612
Son üye
Burry
Geri