Neler Yeni

Ayt matematik 5-10 Net için Kolay konu önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi konular nelerdir? 30 günde 5-10 net kazansam iyidir. Cevaplarınızı bekliyorum.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Mustafa Aydemir
Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi konular nelerdir? 30 günde 5-10 net kazansam iyidir. Cevaplarınızı bekliyorum.
polinom sorularının çözülebilitesi var ilk 2 3 soru tytden geliyor onlar olabilir

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
ikinci dereceden denklemler ilk 10 soruda çıkan sayı soruları diziler logaritma

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binom analitik ilk 10 soru
Binom analitik ilk 10 soru
Polinom Parabol fonksiyon uygulamaları çalışmak istiyorum sizce bana bunlar istediğim netleri kazandırırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci dereceden denklemler ilk 10 soruda çıkan sayı soruları diziler logaritma
Hocam peki bunlar bir biri ile bağlantılımı mesela diziler veya logaritma çalışmak için önceden ne bilmemiz lazım sonuçta konu eleyeceğim için bunları söylüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mamixblack
tyt matematik ve tyt-ayt geometri çalış aytde de 20 tane soru geliyor bunlardan

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Ayetullah Taylan
tyt matematik ve tyt-ayt geometri çalış aytde de 20 tane soru geliyor bunlardan
İyi de adam tyt mat için istememiş ayt mat için ise geo yu yapabilmesi için trigo öğrenmesi lazım zaten o tek başına 15 20 gün ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
İyi de adam tyt mat için istememiş ayt mat için ise geo yu yapabilmesi için trigo öğrenmesi lazım zaten o tek başına 15 20 gün ediyor
Hocam peki ne nasıl bir yol izlemeyelim 5-10 net yapabilmek için hangi kolay konulara çalışmam gerek 30 günde hızlıca istediğim netlere gelmem lazım

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Ayetullah Taylan
En kolay net getirecekler ayt ilk 10 soru ordan 5 net çıkarsan 2. Derece denklemler kolay konu parabol bazılarına çok zor bazılarına kolay geliyor ben çok zorlanmıştım. Diziler ve logaritma dan çıkarırsın 2 net son olarak limit

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
En kolay net getirecekler ayt ilk 10 soru ordan 5 net çıkarsan 2. Derece denklemler kolay konu parabol bazılarına çok zor bazılarına kolay geliyor ben çok zorlanmıştım. Diziler ve logaritma dan çıkarırsın 2 net son olarak limit
Hocam peki dediğiniz konu bir biri ile bağlantılımı mesela limit öğrenmek için başka hangi konuyu öğrenmemiz gerek yoksa konu ile bağımsızmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,071,639
Üyeler
170,227
Son üye
saybork
Top Bottom