AZ Alkmaar ⚽ 3 🏆 1 ⚽ Fenerbahçe

Penaltıda kaçırdı.Kusura bakmayında fenerli arkadaşlarım bu ne rezilliktir ya

Böyle bir Fener'i Mou niye böyle oynatıyor ya?

Çok kötü şu anda Fener.

siz hala futbol şovuna inanıyormusunuz yaızk size genç pırıl prııl akıllar nelere düştü. bu kadar paranın kumarın döndüğü yerde işi yuvarlak topa bırakırlarmı. bütün maçlar ayarlı toplarda çip var. ben bunları söylediğimde gülüp geçiyorlar benim ile alay ediyorlar lakin gerçek bir gün ortaya çıkınca hepiniz hüngür hüngür ağlarken ben de size güleceğim dostlar.

siz hala futbol şovuna inanıyormusunuz yaızk size genç pırıl prııl akıllar nelere düştü. bu kadar paranın kumarın döndüğü yerde işi yuvarlak topa bırakırlarmı. bütün maçlar ayarlı toplarda çip var. ben bunları söylediğimde gülüp geçiyorlar benim ile alay ediyorlar lakin gerçek bir gün ortaya çıkınca hepiniz hüngür hüngür ağlarken ben de size güleceğim dostlar.
anlıyorum.

Bir Galatasaraylı olarak temennim o şekilde hocam.Ama üzülerek söylüyorum ki Fenerbahçe bu oyunu ile diğer maçlarda işi zor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 -1

Bir Galatasaraylı olarak temennim o şekilde hocam.Ama üzülerek söylüyorum ki Fenerbahçe bu oyunu ile diğer maçlarda işi zor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 -1
Rezalet bir gol yediler ya. Bu Fener'in ne zaman yüzü gülecek aga?

2 geldi .d en nesiri daha oynamasın şu takımda kaç tane net pozisyon kaçırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,296
Üyeler
192,272
Son üye
gokayelmutabıg
Geri