9 Yaşında velet olsa bu kadar saçmalayamaz...baktım 22kya rx 6700lü sistem alıyor dedim hemen naysa üye ol 5k kredi veriyor öyle yaptı çekti krediyi 27kya ddr5 4060ti li sistem aldı bugün de birisini parasını çöpe atmaktan kurtardık
ddr5 sistem hocamAmd nvidia dan bağımsız olarak 22k rx6700 lü sistem için çok pahalı.
Kardeşim senin olayın ne? Neden sürekli böyle insanları kışkırtmaya yönelik şeyler atıp duruyorsun? Nasıl bir keyif alıyorsun tam olarak?baktım 22kya rx 6700lü sistem alıyor dedim hemen naysa üye ol 5k kredi veriyor öyle yaptı çekti krediyi 27kya ddr5 4060ti li sistem aldı bugün de birisini parasını çöpe atmaktan kurtardık
fakir ülkeler hariç millet amdnin varlığını bile bilmiyor amd de bunu bildiği için bizim gibi ülkelere pazarlıyor anca türkler de sanki beleşe dağıtmışlar gibi savunuyor halbuki aralarında ki fiyat farkı yüzde 10-15 en fazla.. hazır sistem alıyorsan zaten aynı fiyatlara nvidialı modeller de bulabiliyorsun fiyat bir bahane olmamalı amd almak isteyen amd alıyor tek cevabı bu ama işte almak için hiçbir haklı nedenleri de yok.. oc yapamazsın düzgün driver kuramazsın hiçbir güzelliği yok takıp çalıştıracaksın 20 yıl önceki kartlar gibi hiç kurcalamayacaksın elinden geliyorsa programını bile kurmayacaksın ki sorun cıkarmasın rezilNvida varken niye amd kullanayım ki ? attan inip bir şeye binmek gibi anladınız. Şuan elimde rx6700xt var ne oc yapabiliyorum ne voltaj düşürebiliyorum anında kapanıyor ayrıca dandik kartta degil red devil yıllardır elime nvida sistem geçti bir kere bile driver kurarken iki kere düşünmüyorum ama amd tarafında driver kurup siliyorsun eski sürüm yüklüyorsun yoksa oyun zevkin içine ediliyor. Ha paran yok AMD alırsın ama parası olan Nvida alır. Tüm dünya amd kullanıyor nvida çöpse Steam top10 da bir tane bile amd kart yok Kim kullanıyor aceba bu Nvidaları Ekran kartı alacaksanız Ekonomisi kötü olan bir ülkeden referans almayın çünkü paraları amd ye yetiyor Avrupa ve amerikayı referans alın