Neler Yeni

az kalsın amd alacak arkadaşıma kredi çektirip nvidia aldırdım

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Eren
aslan abim kendi amd alır millete nvidia aldırırdı

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
baktım 22kya rx 6700lü sistem alıyor dedim hemen naysa üye ol 5k kredi veriyor öyle yaptı çekti krediyi 27kya ddr5 4060ti li sistem aldı bugün de birisini parasını çöpe atmaktan kurtardık
9 Yaşında velet olsa bu kadar saçmalayamaz...

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
burak karadağ
tebrik ederim iyi yapmışsın amd cileri takma :D

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Mahir
Amd nvidia dan bağımsız olarak 22k rx6700 lü sistem için çok pahalı.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hakan Keser
baktım 22kya rx 6700lü sistem alıyor dedim hemen naysa üye ol 5k kredi veriyor öyle yaptı çekti krediyi 27kya ddr5 4060ti li sistem aldı bugün de birisini parasını çöpe atmaktan kurtardık
Kardeşim senin olayın ne? Neden sürekli böyle insanları kışkırtmaya yönelik şeyler atıp duruyorsun? Nasıl bir keyif alıyorsun tam olarak?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Nvidia kendi reklamını bu kadar yapmıyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,762
İsim
Selim
Nvida varken niye amd kullanayım ki ? attan inip bir şeye binmek gibi anladınız. Şuan elimde rx6700xt var ne oc yapabiliyorum ne voltaj düşürebiliyorum anında kapanıyor ayrıca dandik kartta degil red devil (y) yıllardır elime nvida sistem geçti bir kere bile driver kurarken iki kere düşünmüyorum ama amd tarafında driver kurup siliyorsun eski sürüm yüklüyorsun yoksa oyun zevkin içine ediliyor. Ha paran yok AMD alırsın ama parası olan Nvida alır. Tüm dünya amd kullanıyor nvida çöpse Steam top10 da bir tane bile amd kart yok o.O2 Kim kullanıyor aceba bu Nvidaları :D Ekran kartı alacaksanız Ekonomisi kötü olan bir ülkeden referans almayın çünkü paraları amd ye yetiyor 💁‍♂️ Avrupa ve amerikayı referans alın (y)

r4NG3r

80+ Silver
Amd kullananlar ile aile üyeleri arasında tatsız olaylar yaşanmış arkadaşın.O yüzden böyle konular açıyor lütfen anlayış gösterin.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
AMD gpu sevmezsin, uğraşmak istemezsin, belki sadece tasarımını beğenmezsin hiç fark etmez. Ben de nvidiacıyım sistemi alırken ben de nvidia tercih ettim ama bu bambaşka bi durum ve düşmanlık, nefret içeriyor. Eleştirmek ayrı bir boyut ama sen savaş ilan etmiş gibi yorum yapıyorsun. Bana kalırsa doktora görünmen gerek

batuu123

80+ Bronze
Nvida varken niye amd kullanayım ki ? attan inip bir şeye binmek gibi anladınız. Şuan elimde rx6700xt var ne oc yapabiliyorum ne voltaj düşürebiliyorum anında kapanıyor ayrıca dandik kartta degil red devil (y) yıllardır elime nvida sistem geçti bir kere bile driver kurarken iki kere düşünmüyorum ama amd tarafında driver kurup siliyorsun eski sürüm yüklüyorsun yoksa oyun zevkin içine ediliyor. Ha paran yok AMD alırsın ama parası olan Nvida alır. Tüm dünya amd kullanıyor nvida çöpse Steam top10 da bir tane bile amd kart yok o.O2 Kim kullanıyor aceba bu Nvidaları :D Ekran kartı alacaksanız Ekonomisi kötü olan bir ülkeden referans almayın çünkü paraları amd ye yetiyor 💁‍♂️ Avrupa ve amerikayı referans alın (y)
fakir ülkeler hariç millet amdnin varlığını bile bilmiyor amd de bunu bildiği için bizim gibi ülkelere pazarlıyor anca türkler de sanki beleşe dağıtmışlar gibi savunuyor :D halbuki aralarında ki fiyat farkı yüzde 10-15 en fazla.. hazır sistem alıyorsan zaten aynı fiyatlara nvidialı modeller de bulabiliyorsun fiyat bir bahane olmamalı amd almak isteyen amd alıyor tek cevabı bu ama işte almak için hiçbir haklı nedenleri de yok.. oc yapamazsın düzgün driver kuramazsın hiçbir güzelliği yok takıp çalıştıracaksın 20 yıl önceki kartlar gibi hiç kurcalamayacaksın elinden geliyorsa programını bile kurmayacaksın ki sorun cıkarmasın :D rezil

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
Elimde 3080ti-3070ti-6900xt-6800-6700xt-7600 ve 6600 kartlar var. İki sistemim var birinde 3080ti takılı (arada 6900xt yi kullanıyorum), diğerinde 6700xt ve yine değişimli olarak 3070ti var. İstediğiniz testleri yaparım, ben de nvidiacıyım ama amd yi ezdirmem. Mesela forza hrizon 5 te 3070 ti patlıyor, vram doluyor, uyarı veriyor ve en yüksek ayarlarda kullanmakta ısrar ederseniz ara ara drop yiyorsunuz. 6700 xt kullandığımda vram sorunu olmuyor. Cyberpunkta 3080ti rtx açınca bile akıcı oynanıyor ama 6900xt rtx açınca çuvallıyor, yine akıcı oynanıyor ama 3080 ti dan çok düşük performans gösteriyor. rdr2 de amd kartlar daha akıcı çalışıyor diyebilirim. Kısaca rtx açıp oynayacaksanız nvidia derim ama oyun oynarken (gerçekten oyun oynamak için oyun açanlardan bahsediyorum) rtx çok matah bir olay değil. O yansımaymış, bu parlamaymış pek düşünmüyorsunuz o yüzden performans/fiyat açısından amd şu an çok iyi. son 6 aydır amd kartlarımda neredeyse hiç çökme problemi yaşamadığımı da belirteyim. Bir de olayın render performansı kısmı var ki bu konuda nvidia halen çok iyi. Yayıncılık olayında ise yine nvidia önde. Amacı "oyun oynamak" olan adam amd alır uygun fiyata keyfine bakar. Benim gibi rtx de olsun, görsel detayları sonuna kadar açayım diyen kişiler ise nvidia ile devam edebilir. Son zamanlarda amd benim önyargımı kırdı diyebilirim. İstediğiniz bir test veya karşılaştırma varsa vakit buluyrsam yapar buraya da atarım. Saygılar...

Top Bottom