Neler Yeni

Az malzemeli veya hızlı yapılan tarif önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Hocamlar selamlar, yemek yapmak istiyorum bi kaç yemek yapabiliyorum ama genelde malzemesi falan çok oluyor güzel bi şey yemek istediğimde. Bilgiğiniz tatlı olur yemek olur hazırlaması kolay veya uzun sürsede az malzemeli bildiğiniz tarif var mı? yumurtasız tarifler tercihimdir (yiyemiyorum)

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
BİM'den mantı al yap. Sadece suda pişiriyorsun. Yoğurt da hazır. Sadece sosunu yaparsın, o da 1 dakika sürüyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

.RBO.

80+ Silver
Patetes haşla kabuğu soy tabağa ekle kaşar koy (ısıyla erit) ez istediğin baharatları ekle istege göre biraz tereyağ süt ekleyebilirsin süt yumuşatır tereyağ tat katar yemesi kolaylaşır ben baharat olarak köri karabiber pulbiber bunları kullanıyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Patetes haşla kabuğu soy tabağa ekle kaşar koy (ısıyla erit) ez istediğin baharatları ekle istege göre biraz tereyağ süt ekleyebilirsin süt yumuşatır tereyağ tat katar yemesi kolaylaşır ben baharat olarak köri karabiber pulbiber bunları kullanıyorum
şimdi patates püresi yapıcaktım bi öyle deniyim

Strelok

80+ Silver
kumpir

Patatesi haşla veya fırında pişir
haşanınca ortasından bıçakla kesik at veya ikiye böl
tuzu yağı sosisi turşuyu zeytin peyniri ketçabı mayonezi hangisini seviyor elinde varsa doldur çok güzel oluyo

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Hocamlar selamlar, yemek yapmak istiyorum bi kaç yemek yapabiliyorum ama genelde malzemesi falan çok oluyor güzel bi şey yemek istediğimde. Bilgiğiniz tatlı olur yemek olur hazırlaması kolay veya uzun sürsede az malzemeli bildiğiniz tarif var mı? yumurtasız tarifler tercihimdir (yiyemiyorum)
ton balıklı makarna hiç sekmez daha basit bir yemek tarifi yok :D

Top Bottom