Azerbaycan'a gidilirimi

selamlar 2900 TL'ye tur var Nahçıvan'a günübirlik sizce gidilirimi turla gitsem bana harcama falan ne kadara patlar
Gidilmez toplam 25 saat süren turun ortalama 15 saati yolda geçecek üstüne 2900TL+1000TL çıkış harcı+ oradaki harcamalarını (yemek vs) ödeyeceksin.

İlla bir yere gideceksen uçakla gittiğin 1 gece konaklamalı bir şey tercih et.

git aga en kötü görmüş olursun uzun yolda iyi gelir tak kulaklığını gittiğinde de gezersin anı olarak kalır uyguna baya

bakü çok güzel

hocam tek çekiniyorum giderimde
Gidilmez toplam 25 saat süren turun ortalama 15 saati yolda geçecek üstüne 2900TL+1000TL çıkış harcı+ oradaki harcamalarını (yemek vs) ödeyeceksin.

İlla bir yere gideceksen uçakla gittiğin 1 gece konaklamalı bir şey tercih et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herif inadına konum paylaşmıyor ya. :D Bir de neden İstanbul'u baz aldın ki diyor. Rusya'yı mı baz alayım? Türkiye'de yaşadığını da bilmiyorum şahsen...
be herif senin akli denge sorunlarınmı mevcut ben sana konumu neden paylaşayım sana 8 9 saat demişim ondan sonra gitmiş İstanbul'u baz almışsın az aç gözlerini yazılarını düzgün oku hey allahım ya kimlerle uğraşıyoruz allah sana akıl fikir versin bolca
1763571812461.webp

be herif senin akli denge sorunlarınmı mevcut ben sana konumu neden paylaşayım sana 8 9 saat demişim ondan sonra gitmiş İstanbul'u baz almışsın az aç gözlerini yazılarını düzgün oku hey allahım ya kimlerle uğraşıyoruz allah sana akıl fikir versin bolcaAlıntıyı görüntüle
Yani şartları değerlendir ama o tip günübirlik uzak mesafe turlardan hiç keyif almıyorum şahsen. Parayla rezil olma duygusunu çok sağlam yaşatıyor en az 1 gece konaklamalı bir tur çok daha rahat geçiyor 1 geceden uzunu daha da iyi tabi o ayrı.

be herif senin akli denge sorunlarınmı mevcut ben sana konumu neden paylaşayım sana 8 9 saat demişim ondan sonra gitmiş İstanbul'u baz almışsın az aç gözlerini yazılarını düzgün oku hey allahım ya kimlerle uğraşıyoruz allah sana akıl fikir versin bolcaAlıntıyı görüntüle
Hocam o kendini çok havalı sanıyor kaos ve nefretten besleniyor eski mesajlarına bakarsanız ne demek istediğimi şuankinden çok daha iyi anlarsınız. "Ben ırkçıyım" diye övünen bir mahlukattan ne beklersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,330
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri