Cidden nasıl işlerde çalışa bilirim?İş seçme huyun yoksa bulursun kral.
Cidden nasıl işlerde çalışa bilirim?
Bahsettiğiniz isler tamamen amelelik yani kol gücü ile yapılan işlerDediğim gibi iş seçme huyun yoksa iş bulmak o kadarda zor değil. Bazıları işe girip 4-5 saat çalışıp eve gidip parasını almak istiyor öyle değilsen her yerde iş bulursun. Asgari ücretle de 1+1, 2+1 evde çok rahat geçinirsin. Tabii dediğim gibi nasıl bir iş aradığına bağlı şu işi yaparım bunu yapmam diyorsan gelmeni tavsiye etmem.
Anladım.Nasıl işlerde çalışa bilirim?Örnek verirmisiniz lütfen?Dediğim gibi iş seçme huyun yoksa iş bulmak o kadarda zor değil. Bazıları işe girip 4-5 saat çalışıp eve gidip parasını almak istiyor öyle değilsen her yerde iş bulursun. Asgari ücretle de 1+1, 2+1 evde çok rahat geçinirsin. Tabii dediğim gibi nasıl bir iş aradığına bağlı şu işi yaparım bunu yapmam diyorsan gelmeni tavsiye etmem.
Amelelik yapmağa hazırım reis.Türkiyenin neresinde bulabilirim öyle işler?Bahsettiğiniz isler tamamen amelelik yani kol gücü ile yapılan işler
Ta Azerbaycandan buraya onun için de gelinmez
Zaten istese azerbaycandan da bulur o işi
Bahsettiğiniz isler tamamen amelelik yani kol gücü ile yapılan işler
Ta Azerbaycandan buraya onun için de gelinmez
Zaten istese azerbaycandan da bulur o işi
Bilemiyorum ki ReisAnladım.Nasıl işlerde çalışa bilirim?Örnek verirmisiniz lütfen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amelelik yapmağa hazırım reis.Türkiyenin neresinde bulabilirim öyle işler?
Anladım.Nasıl işlerde çalışa bilirim?Örnek verirmisiniz lütfen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amelelik yapmağa hazırım reis.Türkiyenin neresinde bulabilirim öyle işler?
Öyle iş ilanlarını nereden bulabilirim?Burada da markette çalışabilirsin biraz zor tabii markette çalışmak bir tanıdığının olması gerek boş yer olduğunda hemen başvurabilmen için. İnşaat,tarım işçiliği vs. Tabii kafana koyduysan kesin olarak, gelmeden önce mutlaka burada işini ayarla öyle yerleş.