GPiro
80+ Platinum
En iyi gidip sürücü kursuna sormaktır hocamNet fiyat bilen yok mu şimdi?
En iyi gidip sürücü kursuna sormaktır hocamNet fiyat bilen yok mu şimdi?
Net fiyat yok hocam şehirden şehire değişir o.Net fiyat bilen yok mu şimdi?
yaptığın pazarlığa göre bile değişir adamlarla net fiyat diye bir şey yok 20k de kafadan netNet fiyat bilen yok mu şimdi?
20 nerde hocam az önce aradım 29 dedileryaptığın pazarlığa göre bile değişir adamlarla net fiyat diye bir şey yok 20k de kafadan net
hangi il20 nerde hocam az önce aradım 29 dedilerPazarlık payıda olurda aşşağı yukarı şu kadar denebilir
sürücü kursu 30k alıyor 8 9k da vergi sınavdan kalırsan 3.5k daha veriyorsun vs vs 50k sen hazırlaDostlar selam, A ehliyetim var B de almak istiyorum toplam fiyat nedir bilen yardımcı olabilir mi? Nakit kart taksit vs.
2024'te 7000tl sırf ehliyet harcı yatırmıştım. Şuan kurslarda 13-14 istiyorsa 25e kadar yolu varGeçenlerde görmüştüm 13 binmi ne yazıyordu tabelada o bilmem ne cart curt parasıyla 20 ye gelir
Hangi sürücü kursu 30k alıyor hocamsürücü kursu 30k alıyor 8 9k da vergi sınavdan kalırsan 3.5k daha veriyorsun vs vs 50k sen hazırla
Valla hocam şehirden şehire pazarlık tanıdık felan olunca düşer2024'te 7000tl sırf ehliyet harcı yatırmıştım. Şuan kurslarda 13-14 istiyorsa 25e kadar yolu var
Hangi sürücü kursu 30k alıyor hocam50 ders falan mı istiyorsunuz