tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. CS:GO ile alakalı B harfi için logo yapabilir misiniz? Berk "rip" Tepe'ninki güzel duruyor mesela.
Beğenmedim.
Daha köşeli şeyler daha güzel oluyor.
Yeni konu açmayayım gerçekten güzel bir logo tasarlayabilecek birisi varsa özelden iletişime geçebilirmi? Nickname logo yaptırmak istiyorum. Gönlünden gelip yapacak olsan varsa daha mutlu olurum. Yok ben bişeyler isterim diyorsada uygun bişeyler hediye edebilirim ileride![]()
Espor tarzı çizimli logolardan yapmıyorum ama bilgin olsunYaparız bir şeyler ama bedavaya yapmıyorumGörüşmek istersen TouKhan#0471
Sen direk ödeme istiyorsun ama sanırım kanka. Benim önceliğim hayrına yapabilecek varsa o şekilde veya 10-20 tl lik oyun falan istiyorsa onu alabilirim.Oda hemen değil :/. Çok pro bişeye ihtiyacım zaten yok.Espor tarzı çizimli logolardan yapmıyorum ama bilgin olsun
Usta konuma gelir misiniz ?Merhabalar. CS:GO ile alakalı B harfi için logo yapabilir misiniz? Berk "rip" Tepe'ninki güzel duruyor mesela.
Konuma gelin neden kimse gelmiyor la
Cüzdan kodu olarakta atabilirsin sorun olmazSen direk ödeme istiyorsun ama sanırım kanka. Benim önceliğim hayrına yapabilecek varsa o şekilde veya 10-20 TL lik oyun falan istiyorsa onu alabilirim.Oda hemen değil :/. Çok pro bişeye ihtiyacım zaten yok.