B harfi için logo tasarımı

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Merhabalar. CS:GO ile alakalı B harfi için logo yapabilir misiniz? Berk "rip" Tepe'ninki güzel duruyor mesela.

1608208051681.png

Yaparız bir şeyler ama bedavaya yapmıyorum :) Görüşmek istersen TouKhan#0471

Yeni konu açmayayım gerçekten güzel bir logo tasarlayabilecek birisi varsa özelden iletişime geçebilirmi? Nickname logo yaptırmak istiyorum. Gönlünden gelip yapacak olsan varsa daha mutlu olurum. Yok ben bişeyler isterim diyorsada uygun bişeyler hediye edebilirim ileride :D

Yeni konu açmayayım gerçekten güzel bir logo tasarlayabilecek birisi varsa özelden iletişime geçebilirmi? Nickname logo yaptırmak istiyorum. Gönlünden gelip yapacak olsan varsa daha mutlu olurum. Yok ben bişeyler isterim diyorsada uygun bişeyler hediye edebilirim ileride :D
Yaparız bir şeyler ama bedavaya yapmıyorum :) Görüşmek istersen TouKhan#0471
Espor tarzı çizimli logolardan yapmıyorum ama bilgin olsun

Espor tarzı çizimli logolardan yapmıyorum ama bilgin olsun
Sen direk ödeme istiyorsun ama sanırım kanka. Benim önceliğim hayrına yapabilecek varsa o şekilde veya 10-20 tl lik oyun falan istiyorsa onu alabilirim.Oda hemen değil :/. Çok pro bişeye ihtiyacım zaten yok.

Sen direk ödeme istiyorsun ama sanırım kanka. Benim önceliğim hayrına yapabilecek varsa o şekilde veya 10-20 TL lik oyun falan istiyorsa onu alabilirim.Oda hemen değil :/. Çok pro bişeye ihtiyacım zaten yok.
Cüzdan kodu olarakta atabilirsin sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri