B Sınıfı Ehliyet Harcı

amadeus22

80+
Reaksiyon skoru
49
Merhabalar yakın zamanda direksiyon sınavını geçtim. Ziraat Bankası üzerinden B sınıfı ehliyet için harç bedelini ödedim. Fakat daha başvuru yapmadım. Bu herhangi bir sorun oluşturur mu? En kısa sürede nüfusa gidip işlemlerimi tamalayacağım zaten.

Bir şey olmaz. Ödediğin makbuzla gidip başvurunu yaparsın.

anladım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi sorum daha olacaktı ehliyet kaç günde elime ulaşır başka ile gitmem lazım da ona göre şuanki konumuma ya da gideceğim yere göndermelerini söyleyeceğim

anladım teşekkürler

bi sorum daha olacaktı ehliyet kaç günde elime ulaşır başka ile gitmem lazım da ona göre şuanki konumuma ya da gideceğim yere göndermelerini söyleyeceğim
geçiçi ehliyet ile sürebilirsin adresine gelir adrese gelmesin ben şubeden alırım dersen şubeyi ara söyle yoksa teslim edilirse geçiçi ehliyet bi işe yaramaz ceza yersin. geçiçi ehliyetde e devlette görünüyor çevirmelerde gösterebilirsiniz sorun yaşatmaz

anladım teşekkürler

Gecici ehliyeti cikti alabilirsiniz adrese de 2 3 en gec 4 gunde gelir ptt hizina bagli

istediğim adrese gelmez mi ve şubeden alsam kaç güne alabilirim. yarın 10.20 de randevum vwr

hocam cumartesi günü uçağım var o yüzden gideceğim yere gönderilmesini isteyemem mi?

Geri