crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
350-400 ₺ anca verirdim.Kaç TL'ye düşürebilirsem alınır?
350-400 ₺ anca verirdim.Kaç TL'ye düşürebilirsem alınır?
550TL etmez ki, vermezdim ben. B450M S2H tercih edebilirsin.Dün bir ilan bulmuştum b350 anakart vardı
Adama sordum hala satılık mı diye satılmış
gerek kalmadı teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bunu buldum:
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
evet onu alacaksan bu fiyatları düşün350-400 ₺ anca verirdim.
Aslında Sunuda belirtse Oyun İş Film Video Youtube Netflix bunlardan biri olacak gibi daha saglıklı bilgi alırda.Kağıt üzerinde 3900x bile takarsın
Fiyatı düşüremezsem a320 alacağım diyeceğimde 475 lira fiyat vermişler.350-400 ₺ anca verirdim.
Vatan bilgisayarda 631 lira alınır mı?550TL etmez ki, vermezdim ben. B450M S2H tercih edebilirsin.
B450M ana kartlarına bak bence daha iyi olur onlar gereksiz pahalı oluyorFiyatı düşüremezsem a320 alacağım diyeceğimde 475 lira fiyat vermişler.
Sadece oyun oynayacağım sistemde.Aslında Sunuda belirtse Oyun İş Film Video Youtube Netflix bunlardan biri olacak gibi daha saglıklı bilgi alırda.
neden b450m s2h bakmıyorsunFiyatı düşüremezsem a320 alacağım diyeceğimde 475 lira fiyat vermişler.
Vatan bilgisayarda 631 lira alınır mı?
vatandan mı alacaksın yoksa 2.el mi buna bir karar verFiyatı düşüremezsem a320 alacağım diyeceğimde 475 lira fiyat vermişler.
Vatan bilgisayarda 631 lira alınır mı?