Neler Yeni

B450-A PRO MAX ve B450 Tomahawk MAX aralarındaki 247TL e degermi?

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived
Neredeyse benzerler Ezip geçiyor demenizin bir manası yok B450M PRO modeli ile kıyaslaştırmıyorsunuz kartı B450 A PRO MAX al 250 TL cebine kalsın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived
Aralarındaki Ana Fark Tasarım ve Mystic Light.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sana demiyorum ki tamamen aynılar fakat B450 A PRO modeli neredeyse Tomahawk ile aynı 250 TL 1 günde cepten çıkmıyor.

Attığın Reddit linkinede gittim Tomahawk da Mid Range A PRO da Mid Range dikkatli incelemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aralarındaki Ana Fark Tasarım ve Mystic Light.

Ben sana demiyorum ki tamamen aynılar fakat B450 A PRO modeli neredeyse Tomahawk ile aynı 250 TL 1 günde cepten çıkmıyor.

Attığın Reddit linkinede gittim Tomahawk da Mid Range A PRO da Mid Range dikkatli incelemeni tavsiye ederim.
Farkettiysen Mid-RANGE kendi arasında da ayrılıyor kutular olarak ve Tomahawk hemen high end' in altında ilk olan.

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived
Diyorum ki aralarında çok ufak fark var ve Sen Tomahawk High End diyorsun 2 side Mid Range kendi attığın linkteki Bilgilendirme ile çelişiyorsun Tomahawk daha iyi olabilir fakat aralarında fark az ve 250 TL'e değeceğini düşünmüyorum incelemeden bakmadan Tomahawk A PRO yu ezer geçer gibi cümleler kullanmamalısın Tomahawk daha üstün fakat ezip geçme olayı yok

Top Bottom