B450 CHİP SET

Epic

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkdaşlar bilgisi olan yanıtlayabilir mi?
en ugun b450 anakart Gigabytetarafında B450M S2H modeli,
asus da ise Asus Prime B450M-K AMD B450,
msı da ise MSI B450-A Pro MAX modeli bunları bir birinden ayıran farklar nelerdir.
yeni bir anakart alırken sizce hangisi daha iyi?

Hocam hepsi güzel ama eğer ben alacaksam olsaydım MSI yı alırdım onu alamasaydım Asusu alırdım. Şuan b450m-k kullanıyorum güzel.

Hocam hepsi güzel ama eğer ben alacaksam olsaydım MSI yı alırdım onu alamasaydım Asusu alırdım. Şuan b450m-k kullanıyorum güzel.
dostum benim merak ettiğim aralarındaki fiayat farkının neden bu kadar fazla olması? ben bu kadar para ödeyecekken bunlar bana ne katkısında ön planda kalır soğutma mı yazılım mı ne gibi artılar var detaylı olarak

Gigabytetarafında B450M S2H bende olan anakart. Açıkçası kötü değil ancak diğerleri (ASUS ya da MSI) almanı tavsiye ederim bi tık içime sinmediği oluyor bazen gigabytın

dostum benim merak ettiğim aralarındaki fiayat farkının neden bu kadar fazla olması? ben bu kadar para ödeyecekken bunlar bana ne katkısında ön planda kalır soğutma mı yazılım mı ne gibi artılar var detaylı olarak
sen en iyi asusu al geç F/P üzmez seni.

Bencede B450M-K, şunu diyebilirim deneyimledim. Normalde hepsinin standart güveliği koruması mevcut, asusun tüm kartlarında yüksek voltaja karşı koruma kararlılığı dahi iyi.

her şey etken duruma malzeme materyali, sağlamlığı, yazılım desteği, alım sonrası servis hizmeti. asus bu konuda anakartlarda diğerlerine göre bir tık daha önde. servis hizmetinden hiç problem yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri