Neler Yeni

B450 Çipset Anakart önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aykut Tiryaki
4 slotlu ve 3.nesil işlemcileri bıos güncellemesi gerektirmeden stoğunda olan 700 800 TL bandında b450m tavsiye edermisiniz.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,085
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bütçemi esnetebilirim dersen;

Bütçemi kesinlikle geçemem dersen;

İkisi de bios güncelleme gerektirmiyor ancak pahalı olanın daha güçlü bir soğutması ve 4 adet ram slotu var. Mümkünse pahalı olanı al.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bu fiyat ne böyle hocam? B450M S2H alınır bunun yerine.
Msı ve Asus gibi markalar varken sadece soruyorum neden asrock yani ne artısı var rakiplerinden? Teşekkür ederim
Dostum marka ne kadar eskilere dayanıyor o konuya girmiyorum orasına sen bakabilirsin. Modele güvenmemin sebebi neredeyse hiçbir B450 chipsetli anakartta ARGB girişi yok ama bunda var, ayrıyeten RGB girişi de var, 3 adet de fan girişi var. Bu kadar özelliği sunup fiyatının ucuz olması iyi bir şey. Neden önermeyeyim ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aykut Tiryaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçemi esnetebilirim dersen;

Bütçemi kesinlikle geçemem dersen;

İkisi de bios güncelleme gerektirmiyor ancak pahalı olanın daha güçlü bir soğutması ve 4 adet RAM slotu var. Mümkünse pahalı olanı al.
Teşekkür ederim bir şey daha sorabilirmiyim asus prime b450m k ve A modeli var bunları tavsiye edermisin yoksa attıkların mı?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,085
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
A Pro MAX oldukça kaliteli bir anakart. Gerek soğutma olsun gerek faz yapısı olsun. S2H'ı tabiri caizse parçalar atar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim bir şey daha sorabilirmiyim Asus prime b450m k ve A modeli var bunları tavsiye edermisin yoksa attıkların mı?
Onlarda bios güncellemesi gerekiyor, o sebeple tavsiye etmiyorum. Benim attıklarım daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aykut Tiryaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dostum marka ne kadar eskilere dayanıyor o konuya girmiyorum orasına sen bakabilirsin. Modele güvenmemin sebebi neredeyse hiçbir B450 chipsetli anakartta ARGB girişi yok ama bunda var, ayrıyeten RGB girişi de var, 3 adet de fan girişi var. Bu kadar özelliği sunup fiyatının ucuz olması iyi bir şey. Neden önermeyeyim ki?
Teşekkür ederim dostum

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
A Pro MAX oldukça kaliteli bir anakart. Gerek soğutma olsun gerek faz yapısı olsun. S2H'ı tabiri caizse parçalar atar :)
B450-A PRO MAX'e bir şey demedim o iyi zaten, ben B450M-A PRO MAX'e dedim. Fiyatı çok yükselmiş ve B450M S2H'nin daha çok özelliği var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aykut Tiryaki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlarda bios güncellemesi gerekiyor, o sebeple tavsiye etmiyorum. Benim attıklarım daha iyi.
Teşekkür ederim sağolasın

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,085
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
B450-A PRO MAX'e bir şey demedim o iyi zaten, ben B450M-A PRO MAX'e dedim. Fiyatı çok yükselmiş ve B450M S2H'nin daha çok özelliği var.
İkisi aynı fiyatta. Hatta yanlış hatırlamıyorsam daha pahalıydı, indirimde şu an. Evet daha çok özelliği var ancak her S2H Ryzen 3. nesil ile uyumlu değil, bir tık riskli.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Asrock B450 Pro4 alabilirsin veya MSI A Pro max.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
İkisi aynı fiyatta. Hatta yanlış hatırlamıyorsam daha pahalıydı, indirimde şu an. Evet daha çok özelliği var ancak her S2H Ryzen 3. nesil ile uyumlu değil, bir tık riskli.
Evet, MAX ibareli anakartların BIOS çipleri daha geniş, ve kesin olarak destekleyecekler orası doğru. B450M S2H'nin Ryzen 4000 konusunda biraz riskli olduğu ortada ancak o desteğin geleceğini düşünüyorum.

Top Bottom