aykutartzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
4 slotlu ve 3.nesil işlemcileri bıos güncellemesi gerektirmeden stoğunda olan 700 800 TL bandında b450m tavsiye edermisiniz.
Msı ve asus gibi markalar varken sadece soruyorum neden asrock yani ne artısı var rakiplerinden? Teşekkür ederimASRock B450 Pro4 alınabilir.
Bu fiyat ne böyle hocam? B450M S2H alınır bunun yerine.Bütçemi kesinlikle geçemem dersen;
https://www.hepsiburada.com/MSI-b45...Hs7ZaXMcPJJs9t39M2QVRgrkynCsUgLxoCeVoQAvD_BwE
Dostum marka ne kadar eskilere dayanıyor o konuya girmiyorum orasına sen bakabilirsin. Modele güvenmemin sebebi neredeyse hiçbir B450 chipsetli anakartta ARGB girişi yok ama bunda var, ayrıyeten RGB girişi de var, 3 adet de fan girişi var. Bu kadar özelliği sunup fiyatının ucuz olması iyi bir şey. Neden önermeyeyim ki?Msı ve Asus gibi markalar varken sadece soruyorum neden asrock yani ne artısı var rakiplerinden? Teşekkür ederim
Teşekkür ederim bir şey daha sorabilirmiyim asus prime b450m k ve A modeli var bunları tavsiye edermisin yoksa attıkların mı?Bütçemi esnetebilirim dersen;
Bütçemi kesinlikle geçemem dersen;
İkisi de bios güncelleme gerektirmiyor ancak pahalı olanın daha güçlü bir soğutması ve 4 adet RAM slotu var. Mümkünse pahalı olanı al.
A Pro MAX oldukça kaliteli bir anakart. Gerek soğutma olsun gerek faz yapısı olsun. S2H'ı tabiri caizse parçalar atarBu fiyat ne böyle hocam? B450M S2H alınır bunun yerine.
Onlarda bios güncellemesi gerekiyor, o sebeple tavsiye etmiyorum. Benim attıklarım daha iyi.Teşekkür ederim bir şey daha sorabilirmiyim Asus prime b450m k ve A modeli var bunları tavsiye edermisin yoksa attıkların mı?
Teşekkür ederim dostumBu fiyat ne böyle hocam? B450M S2H alınır bunun yerine.
Dostum marka ne kadar eskilere dayanıyor o konuya girmiyorum orasına sen bakabilirsin. Modele güvenmemin sebebi neredeyse hiçbir B450 chipsetli anakartta ARGB girişi yok ama bunda var, ayrıyeten RGB girişi de var, 3 adet de fan girişi var. Bu kadar özelliği sunup fiyatının ucuz olması iyi bir şey. Neden önermeyeyim ki?
B450-A PRO MAX'e bir şey demedim o iyi zaten, ben B450M-A PRO MAX'e dedim. Fiyatı çok yükselmiş ve B450M S2H'nin daha çok özelliği var.A Pro MAX oldukça kaliteli bir anakart. Gerek soğutma olsun gerek faz yapısı olsun. S2H'ı tabiri caizse parçalar atar![]()
Teşekkür ederim sağolasınA Pro MAX oldukça kaliteli bir anakart. Gerek soğutma olsun gerek faz yapısı olsun. S2H'ı tabiri caizse parçalar atar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlarda bios güncellemesi gerekiyor, o sebeple tavsiye etmiyorum. Benim attıklarım daha iyi.
İkisi aynı fiyatta. Hatta yanlış hatırlamıyorsam daha pahalıydı, indirimde şu an. Evet daha çok özelliği var ancak her S2H Ryzen 3. nesil ile uyumlu değil, bir tık riskli.B450-A PRO MAX'e bir şey demedim o iyi zaten, ben B450M-A PRO MAX'e dedim. Fiyatı çok yükselmiş ve B450M S2H'nin daha çok özelliği var.
Evet, MAX ibareli anakartların BIOS çipleri daha geniş, ve kesin olarak destekleyecekler orası doğru. B450M S2H'nin Ryzen 4000 konusunda biraz riskli olduğu ortada ancak o desteğin geleceğini düşünüyorum.İkisi aynı fiyatta. Hatta yanlış hatırlamıyorsam daha pahalıydı, indirimde şu an. Evet daha çok özelliği var ancak her S2H Ryzen 3. nesil ile uyumlu değil, bir tık riskli.