crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
- Reaksiyon skoru
- 38,617
Kasanın özelliklerine baktım da ne RGB diyor ne de ARGB diyor.
kasa olarak bunu tercih ettım
Normal rainbow olabilir.
Kasanın özelliklerine baktım da ne RGB diyor ne de ARGB diyor.
Hocam kasa güzele benziyor fakat Xigmatek psu lar kaliteli fakat sesli oluyor genelde haberin olsun kendimddn biliyorum
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama en mantıklı kasa bu sanırım f/p olarakHocam kasa güzele benziyor fakat Xigmatek PSU lar kaliteli fakat sesli oluyor genelde haberin olsun kendimddn biliyorum![]()
Tamam da özelliklerine baktım, gerçek RGB veya ARGB mi yazmamışlar.XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA
bu yazıyor ama ?
pekı rgb yada argb olmaması benı ne konuda etkıler bılgım yok taTamam da özelliklerine baktım, gerçek RGB veya ARGB mi yazmamışlar.
İncelemelerine de baktım, kimse adam akıllı bir şey göstermemiş.
Yazılım ile ışıkları kontrol edemezsin, anakartında RGB veya ARGB girişinin olması sana bir artı kazandırmaz kasadaki fanlar adınapekı RGB yada argb olmaması benı ne konuda etkıler bılgım yok ta
anladım kumanda ıle kontrole devam diyorsun tabı o varsaYazılım ile ışıkları kontrol edemezsin, anakartında RGB veya ARGB girişinin olması sana bir artı kazandırmaz kasadaki fanlar adına.
peki sen hangı anakartı önerirsin performans olarak 3600mhz de ram çalışacak asrock desteklıyormu meçhulanladım kumanda ıle kontrole devam diyorsun tabı o varsa![]()
benim b450m gaming plus'da 3466mhz destekliyor ama ben 3200 mhz kullanıyorum yani fazla kasma gerek yoksizce hangi anakartı almalıyım
sanırım asrock ta 3600mhz ram destegı yok
b450 gamıng x atx asrock matx
ikisinden başka da önerebilirsiniz ama 800 TL yı geçmesin
amd ryzen 5 3600 gskill 3600mhz ram ve rtx2060 ile kullanacagıım
teşekkürler
lütfen siz kendınızı benım yerıme koyun ve sız ne alırdınız onu düşünerek cevap verin![]()
hocam senınle pc aynı olacak sanırımbenim b450m gaming plus'da 3466mhz destekliyor ama ben 3200 mhz kullanıyorum yani fazla kasma gerek yok
bunu bi kontrol et aklına bir şey takılırsa yazarsınhocam senınle PC aynı olacak sanırım
msı gamıng z rtx 2060 amd 3600 işlemci vs senın kullandıgın anakart nasıldır önerirmisin pahalı gerçi ama benım bütçem için
b450 gamıng x almayı dusunuyom bılgın varmı
b450m pro4 3600mhz ram desteklıyor mu ?Pro4
Öneririm.