EnginYönel
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 600
Bu 2 anakart arasında ne gibi farklar var hamgisini tercih etmeliyim kafamı karıştırdı bir yanıt bulamadım düzgün yardımcı olursanız sevinirim
Bu 2 anakart arasında farkı bulabilen yok.Bu 2 anakart arasında ne gibi farklar var hamgisini tercih etmeliyim kafamı karıştırdı bir yanıt bulamadım düzgün yardımcı olursanız sevinirim
Sata 3 yazısı altında bir yazı daha var tek fark o djsksksksBu 2 anakart arasında farkı bulabilen yok.
Hangisi ucuz ise oBu 2 anakart arasında ne gibi farklar var hamgisini tercih etmeliyim kafamı karıştırdı bir yanıt bulamadım düzgün yardımcı olursanız sevinirim
Pek detaylı bilgim yok yani kısa özet geçicek olursak hangisi almalıyımFark var tabii.
PWM kontrolcü farklı. 4+3 yerine 4+2 çalışıyor ikinci versiyon, çünkü 2 tane VSOC fazı var.
3 tane VSOC fazı var ve faz başına 1 adet Low ve High side MOSFET var ilk versiyonda. İkinci versiyonda 2 tane VSOC fazı var ama faz başına 2 tane Low ve High side MOSFET var.
Ahım şahım farklar yok. İstediğini al.Pek detaylı bilgim yok yani kısa özet geçicek olursak hangisi almalıyım