B450 s2h’da ki bu şey nedir?

Hmm bir arkadaş 4.65 e OC’leyip 105 Derece görmüştü sanırım. Sen de 4.2 yapıp 75-85 tam yük altında büyük ihtimalle çalıştırırsın.
benim oynadığım oyunlar tek çekirdekğin önemli olduğu oyunlar mesela ben bir çekirdeği 4.40 çeksem diğerleri 4 ghz de kalsa nasıl olur

benim oynadığım oyunlar tek çekirdekğin önemli olduğu oyunlar mesela ben bir çekirdeği 4.40 çeksem diğerleri 4 ghz de kalsa nasıl olur
Çekirdek OC si diye bir şey ne duydum ne yaptım. İşlemciyi komple OC’lersin.

Tek çekirdeği oc yapamazsın. Yaparısnda diğer çekirdekler sapıtır. CCX oc yapman lazım. 2 core 4 thread 4.40 diğerleri 3.9 gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çekirdek OC si diye bir şey ne duydum ne yaptım. İşlemciyi komple OC’lersin.
Var öyle bir şey.

Tek çekirdeği oc yapamazsın. Yaparısnda diğer çekirdekler sapıtır. CCX oc yapman lazım. 2 core 4 thread 4.40 diğerleri 3.9 gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var öyle bir şey.
Hocam. Şimdi çekirdeklerin bir kısmı zaten kapalı değil mi? Stabil çalışamadığı için CCX de buradan gelmiyor mu? Stabilite için yapılan bir şeye karşı gelmenin ne anlamı var ki.

işlemci güç beslemesi. 8pinli imiş

Hocam. Şimdi çekirdeklerin bir kısmı zaten kapalı değil mi? Stabil çalışamadığı için CCX de buradan gelmiyor mu? Stabilite için yapılan bir şeye karşı gelmenin ne anlamı var ki.
Zaten CCX frekansları eşit olmayınca sıkıntı çıkıyor. Mesela CCX' de 4 çekirdek var ise 1 tanesini ayarlar diğer çekirdekleri ellemezsen diğerleri kafayı yiyor

Geri