Neler Yeni

B450 vs A520-A pro Performans Farkı Varmı

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Teşekkürler Hocam yanıt verdiğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısınız hocam sadece xfx olması beni biraz üzdü ama fiyata bakarsak xfx olmasının nedeni anlaşılıyor sizce çok ısınır mı
xfx çok kaliteli marka neden üzüyor seni ısınmaz merak etme

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
xfx çok kaliteli marka neden üzüyor seni ısınmaz merak etme
hocam kaliteli tabii ki ama rakiplerine göre çoğu zaman daha fazla ısınıyor onu belirttim ama yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yapacağım ısınmayacağını düşünüyorum öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
evet cidden birde babam sitenin güvenilir olmadğını söylüyor böyle bir sorunla karşılaşsam ne olur bilmiyorum
Güvenebilirsin Çoğu Kişinin Sistemi Eline Ulaşmış Forumlardan Görürsün Zaten Ve Kargonun Hasarlı Gelmesi Durumunda Teslim Almadan Önce Kutuyu Kontrol Et Sağına Soluna Heryerine Bak Kargocuya Beklemesini Söyle Eğer Kutunun Dışında Hasar Varsa Tutanak Tutturup Kargoyu Al Eğer Bir Sorun Çıkarsa Kargo Şirketinş Yada PC Koliği Ara Zararı Kargo Şirketi Karşılamak Zorunda Kalacaktır Ve Kutuyu Açarken Videoya Çekmeyi Unutma Sakın

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Güvenebilirsin Çoğu Kişinin Sistemi Eline Ulaşmış Forumlardan Görürsün Zaten Ve Kargonun Hasarlı Gelmesi Durumunda Teslim Almadan Önce Kutuyu Kontrol Et Sağına Soluna Heryerine Bak Kargocuya Beklemesini Söyle Eğer Kutunun Dışında Hasar Varsa Tutanak Tutturup Kargoyu Al Eğer Bir Sorun Çıkarsa Kargo Şirketinş Yada PC Koliği Ara Zararı Kargo Şirketi Karşılamak Zorunda Kalacaktır Ve Kutuyu Açarken Videoya Çekmeyi Unutma Sakın
sağolun hocam sizi yordum ama bir şey daha sormak istiyorum technopat da bir yorum gördüm bu adamın dediği doğru mudur sizce

Ekler

• WhatsApp Image 2022-09-13 at 21.40.44.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-13 at 21.40.44.jpeg
    78 KB · Hit: 12
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
sağolun hocam sizi yordum ama bir şey daha sormak istiyorum technopat da bir yorum gördüm bu adamın dediği doğru mudur sizce
Estağfurullah ne yorması insanlara yardım etmeyi severim Öncelikle Anakart Bu Sistemi Taşır Sorun Çıkarmaz 2. Si işlemcinin Overclock a İhtiyavı Yok Zaten Seninde Overclock La Uğraşan Birini Olduğunu Sanmıyorum 3. Sü Bu Arkadaş O Kadar Bilgisizki FSP Psu Ya Uzun Ömürlü Değil Demiş FPS Markası PSU Lar Hep 1. Sırada Gelirler En Kaliteli PSU Lardandır Ekran Kartının Markası Giriş Seviyesi Olamaz Onu Modeli Belirler O onu yazan arkadaş dünyanın en bilgisiz insanj yüksek ihtimalle ve zaten ilerde anakart değiştirmek istersen dwğiştirwbilirsib ama şuanlık gerek yok o yorumu yapan boş yorum yapmış yada çamur atmaya çalışmış takma kafana 2 3 kişi sistem alacakken heveslerini kırmaya çalışıyor rahatlıkla alabilirsin sistemi

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Estağfurullah ne yorması insanlara yardım etmeyi severim Öncelikle Anakart Bu Sistemi Taşır Sorun Çıkarmaz 2. Si işlemcinin Overclock a İhtiyavı Yok Zaten Seninde Overclock La Uğraşan Birini Olduğunu Sanmıyorum 3. Sü Bu Arkadaş O Kadar Bilgisizki FSP Psu Ya Uzun Ömürlü Değil Demiş FPS Markası PSU Lar Hep 1. Sırada Gelirler En Kaliteli PSU Lardandır Ekran Kartının Markası Giriş Seviyesi Olamaz Onu Modeli Belirler O onu yazan arkadaş dünyanın en bilgisiz insanj yüksek ihtimalle ve zaten ilerde anakart değiştirmek istersen dwğiştirwbilirsib ama şuanlık gerek yok o yorumu yapan boş yorum yapmış yada çamur atmaya çalışmış takma kafana 2 3 kişi sistem alacakken heveslerini kırmaya çalışıyor rahatlıkla alabilirsin sistemi
Anladım Hocam Dediğiniz gibi benim o.c la falan işim olmaz yapamamda zaten yardım ettiğiniz için Teşekkürler Yorumunuzu En iyi Cevap Olarak Raporluyorum İyi Akşamlar İyi Forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Anladım Hocam Dediğiniz gibi benim o.c la falan işim olmaz yapamamda zaten yardım ettiğiniz için Teşekkürler Yorumunuzu En iyi Cevap Olarak Raporluyorum İyi Akşamlar İyi Forumlar
Çok teşekkürler sizede iyi akşamlar :)

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
b serisi a serisin önünde xmp desteği vermesi kapasitör farklılıkları buda diğerine göre önde kılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43
Top Bottom