B450M H anakart'a i513600k uyarmı ?

o anakartı inceledim ama usb sayısı çok az olduğu için hiç sıcak bakmadım ekstra bi usb çoğaltacıda kullanmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben amd kurtulmak için çabalıyorum hiç gerek yok öyle işlere intelinde bi tadına bakalım
bi fark yok buarada tek fark anakartları saçma pahalı senin yerinde olsam

alırdım

Uzun zamandır Ryzen5 3600 kullanıyorum sanırsam giriş/orta bir işlemci pek haşır neşir değilim böyle şeylerle o yüzden amd işlemcileri ile aram pek iyi değil. Soğudum

bu arada işlemcim boş konumdayken %20'nin altına düşmüyor ve 4.00 Ghz'de aşağıya inmiyor bazı oyunlarda çok uzun süre droplanma / kasma sorunu oluyor daha geçen gün mavi ekran yiyerek kapandı normalmidir sizce ?

Uzun zamandır Ryzen5 3600 kullanıyorum sanırsam giriş/orta bir işlemci pek haşır neşir değilim böyle şeylerle o yüzden amd işlemcileri ile aram pek iyi değil. Soğudum

bu arada işlemcim boş konumdayken %20'nin altına düşmüyor ve 4.00 Ghz'de aşağıya inmiyor bazı oyunlarda çok uzun süre droplanma / kasma sorunu oluyor daha geçen gün mavi ekran yiyerek kapandı normalmidir sizce ?
arka planda çalışan çok uygulama olabilir mavi ekran yemesi sıcaklık veya büsürü etken var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri