Neler Yeni

B450M-K ll ses kartı Razer BlackShark V2X için yeter mi?

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
Blackshark v2x alıcam ama ses kartım yeterlimi? Yeterli değilse kafamda kraken v3 x var o uyarmı? Genellikle FPS tipi oyun oynuyorum. Şimdiden teşekkürler

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz
Blackshark v2x alıcam ama ses kartım yeterlimi? Yeterli değilse kafamda kraken v3 x var o uyarmı? Genellikle FPS tipi oyun oynuyorum. Şimdiden teşekkürler
aynı anakart ile bende aynı model kulaklığı kullanıyorum gayet yeterli tabi ki fps oyunlarında daha üst seviye bir 7.1 kulaklık almanız sizin için daha iyi olur .

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı anakart ile bende aynı model kulaklığı kullanıyorum gayet yeterli tabi ki fps oyunlarında daha üst seviye bir 7.1 kulaklık almanız sizin için daha iyi olur .
Bütçe için elimde sadece bu kadar çıkabiliyorum. Yine de teşekkür ederim

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Yeterli olur

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
Düşünmeden alın ben memnun kaldım benim açımdan gayet yeterli .
Kullanıyorsanız bir şey sorabilirmiyim? Kulaklığı aldığımızda direkt olarakmı THX Spatia Audio otomatik olarak Razer Synapse de çıkıyormu yoksa satın mı almam lazım? Satın almam lazım ise ne kadar acaba?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
mehmet ali oğuz
Kullanıyorsanız bir şey sorabilirmiyim? Kulaklığı aldığımızda direkt olarakmı THX Spatia Audio otomatik olarak Razer Synapse de çıkıyormu yoksa satın mı almam lazım?
THX satın almak gerekiyor evet ben aldığım dönem 7.1 ses için kod çıkıyordu kutu içinden kazıkazan gibi. Şuanda farklı sanırım mail gönderiyorlarmış. 19.9 dolar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

THX satın almak gerekiyor evet ben aldığım dönem 7.1 ses için kod çıkıyordu kutu içinden kazıkazan gibi. Şuanda farklı sanırım mail gönderiyorlarmış. 19.9 dolar :)
Ben kendi kodu ile gelen 7.1 surround sound u kullanıyorum gayet fark ettiriyor yeterli.

https://prnt.sc/gOiJaEJswDbK 15 gün deneme sürümünü kurdum baktım seste fark var bir sürü ayar var lakin 20 dolara gerek yok diye düşünüyorum. Alırsanız sizde deneyebilirsiniz 15 gün boyunca.

Son düzenleme:

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu

Ben kendi kodu ile gelen 7.1 surround sound u kullanıyorum gayet fark ettiriyor yeterli.

https://prnt.sc/gOiJaEJswDbK 15 gün deneme sürümünü kurdum baktım seste fark var bir sürü ayar var lakin 20 dolara gerek yok diye düşünüyorum. Alırsanız sizde deneyebilirsiniz 15 gün boyunca.
Teşeklür ederim.

Top Bottom