aynı anakart ile bende aynı model kulaklığı kullanıyorum gayet yeterli tabi ki fps oyunlarında daha üst seviye bir 7.1 kulaklık almanız sizin için daha iyi olur .Blackshark v2x alıcam ama ses kartım yeterlimi? Yeterli değilse kafamda kraken v3 x var o uyarmı? Genellikle FPS tipi oyun oynuyorum. Şimdiden teşekkürler
Bütçe için elimde sadece bu kadar çıkabiliyorum. Yine de teşekkür ederimaynı anakart ile bende aynı model kulaklığı kullanıyorum gayet yeterli tabi ki fps oyunlarında daha üst seviye bir 7.1 kulaklık almanız sizin için daha iyi olur .
Düşünmeden alın ben memnun kaldım benim açımdan gayet yeterli .Bütçe için elimde sadece bu kadar çıkabiliyorum. Yine de teşekkür ederim
Kullanıyorsanız bir şey sorabilirmiyim? Kulaklığı aldığımızda direkt olarakmı THX Spatia Audio otomatik olarak Razer Synapse de çıkıyormu yoksa satın mı almam lazım? Satın almam lazım ise ne kadar acaba?Düşünmeden alın ben memnun kaldım benim açımdan gayet yeterli .
THX satın almak gerekiyor evet ben aldığım dönem 7.1 ses için kod çıkıyordu kutu içinden kazıkazan gibi. Şuanda farklı sanırım mail gönderiyorlarmış. 19.9 dolarKullanıyorsanız bir şey sorabilirmiyim? Kulaklığı aldığımızda direkt olarakmı THX Spatia Audio otomatik olarak Razer Synapse de çıkıyormu yoksa satın mı almam lazım?
Ben kendi kodu ile gelen 7.1 surround sound u kullanıyorum gayet fark ettiriyor yeterli.THX satın almak gerekiyor evet ben aldığım dönem 7.1 ses için kod çıkıyordu kutu içinden kazıkazan gibi. Şuanda farklı sanırım mail gönderiyorlarmış. 19.9 dolar
Teşeklür ederim.THX satın almak gerekiyor evet ben aldığım dönem 7.1 ses için kod çıkıyordu kutu içinden kazıkazan gibi. Şuanda farklı sanırım mail gönderiyorlarmış. 19.9 dolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kendi kodu ile gelen 7.1 surround sound u kullanıyorum gayet fark ettiriyor yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://prnt.sc/gOiJaEJswDbK 15 gün deneme sürümünü kurdum baktım seste fark var bir sürü ayar var lakin 20 dolara gerek yok diye düşünüyorum. Alırsanız sizde deneyebilirsiniz 15 gün boyunca.