Neler Yeni

B450M-K RGB NASIL KONTROL EDEBİLİRİM?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Anakartım B450M-K. Kasam spec-delta rgb. Anakartımın rgb desteği olmadığını biliyorum. Anakart üzerinden fanlarımın rengini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Başka bi aparat mı almam lazım? (3 tuşlu kumandadan yapmak istemiyorum. )

@crazyreign @KeremMm

En İyi Cevap
Anakartında RGB girişi yok, SPEC-DELTA'daki fanların RGB ışıklarını yazılım ile kontrol etmen mümkün değil.
Kasanın içerisinde üstünde 3 tane tuş olan bir kontrolcü var, onunla kontrol edeceksin mecburen.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Anakartım B450M-K. Kasam spec-delta RGB. Anakartımın RGB desteği olmadığını biliyorum. Anakart üzerinden fanlarımın rengini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Başka bi aparat mı almam lazım? (3 tuşlu kumandadan yapmak istemiyorum. )

@crazyreign @KeremMm
Yapamazsın knka rgb kontrolü yok o anakartın. Rgb kontrol kumandası varsa kasada o şekilde değiştirirsin veya kasanın üst kısmında rgb tuşu var oradan değiştirebilirsin.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapamazsın knka RGB kontrolü yok o anakartın. RGB kontrol kumandası varsa kasada o şekilde değiştirirsin veya kasanın üst kısmında RGB tuşu var oradan değiştirebilirsin.
Aslına RGB tuşu yok. Reset tuşundam bahsediyorsanız onu da nasıl çevireceğimi bilmiyorum :D

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Aslına RGB tuşu yok. Reset tuşundam bahsediyorsanız onu da nasıl çevireceğimi bilmiyorum :D
Spec deltayı itopyadan aldıysan genelde kontrolcü yolluyorlar ama kontrolcü yoksa bile kasanın açma kapatma düğmesi sırasında rgb düğmesi olması lazım ona bastıkça renkler değişiyor.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakartında RGB girişi yok, SPEC-DELTA'daki fanların RGB ışıklarını yazılım ile kontrol etmen mümkün değil.
Kasanın içerisinde üstünde 3 tane tuş olan bir kontrolcü var, onunla kontrol edeceksin mecburen.

En İyi Cevap

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spec deltayı itopyadan aldıysan genelde kontrolcü yolluyorlar ama kontrolcü yoksa bile kasanın açma kapatma düğmesi sırasında RGB düğmesi olması lazım ona bastıkça renkler değişiyor.
Tmm ama içinde ki kumandayı kullanmak istemiyorum başka bi yolu yok mu? .d

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
B450M-K yı bende kullanıyorum. RGB ve ARGB girişi yok anakart üzerinden kontrol edemezsin yani.

Top Bottom