s40g kasa hava akışın iyiyse öneririm çok güzel ssd kendim kullanıyorum.XPG Spectrix S40G (1 TB) - Lexar NM610Pro (1 TB) - Kingston NV3 (1 TB) - Adata Gammix S50 Core (1 TB) Karşılaştırması - Epey
Epey - XPG Spectrix S40G (1 TB) - Lexar NM610Pro (1 TB) - Kingston NV3 (1 TB) - Adata Gammix S50 Core (1 TB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
oyun için alıyorsan o hızı hissetmezsin al geç,Hocam hızı 3/2 en az olsa güzel olur.
Hocam bende msı b450 tomhawk Max var bende g 40 düşünüyorum olurmu sizce peı girişi 3x4 soğutmanın sorun olcağını sanmıyorum 2 fan girişim 1 çıkışım var 3 fan varoyun için alıyorsan o hızı hissetmezsin al geç,
bende şuan s40g nin yanına onu almayı düşünüyorum.
uyumlu olur da, ısınırsa sıkıntı. okuma yazma hızları düşüyormuş herkes şikayetçi hava akışına güveniyorsan al.Hocam bende msı b450 tomhawk Max var bende g 40 düşünüyorum olurmu sizce peı girişi 3x4 soğutmanın sorun olcağını sanmıyorum 2 fan girişim 1 çıkışım var 3 fan var
Bi yazım testi atabilirmisiniz hocam rica etsemuyumlu olur da, ısınırsa sıkıntı. okuma yazma hızları düşüyormuş herkes şikayetçi hava akışına güveniyorsan al.