B450M S2H 3.NESİL İŞLEMCİ ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar bende Gigabyte markasının b450m s2h model anakartı var buna ryzen 7 3700x işlemciyi takabilmem için ne yapmam gerekiyor ? Bendeki 3.nesil destekli ama biostan 1.nesil işlemci takarak falan yapamıyorum direkt olarak takınca olmuyormu ?

Bios sürümün güncelse sorun çıkmaz. Videodaki adımları izleyerek biosunun güncel olup olmadığını güncel değilse nasıl güncelleyen eğini izleyebilirsin. Ama r7 3700x için b450m anakart düşük kalır bence.

Bios sürümün güncelse sorun çıkmaz. Videodaki adımları izleyerek biosunun güncel olup olmadığını güncel değilse nasıl güncelleyen eğini izleyebilirsin. Ama r7 3700x için b450m anakart düşük kalır bence.

Anakart daha kutudan çıkmadı sizce biosu güncelleyip takarsam ne olur ? Hangi konuda yetersiz kalır ?

Peki b450 pro4 anakart gene düşük kalır mı bende 3700x hazır sistem almayı düşünüyorum ve yazdığım ekran kartı var.

Peki b450 pro4 anakart gene düşük kalır mı bende 3700x hazır sistem almayı düşünüyorum ve yazdığım ekran kartı var.
Düşük kalma olayı değil tam olarak dostum, ileriye dönük olması açısından öyle söyledim. 3700x iyi bir işlemci ve x570 alsan uzun ömürlü olur. Ancak b450 pro4 senin işini görecektir.
Anakart daha kutudan çıkmadı sizce biosu güncelleyip takarsam ne olur ? Hangi konuda yetersiz kalır ?
Yetersiz kalmaz ama ileriye dönük olması açısından r7 3700x in dengi x570 anakart olduğunu düşünüyorum.

Aldığın yere göre değişebiliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam, karantina öncesinde bazı satıcılar 3000 ready yapıp yolluyordu.
B450 serisi düşük kalmaz. Zaten AM4 destekliyor, direk uyumlu. En ucuz olanı da alsan, sorunsuz çalıştırır.

Aldığın yere göre değişebiliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam, karantina öncesinde bazı satıcılar 3000 ready yapıp yolluyordu.
B450 serisi düşük kalmaz. Zaten AM4 destekliyor, direk uyumlu. En ucuz olanı da alsan, sorunsuz çalıştırır.
merhaba konudan çok sonra yazıyorum fakat elimde bana hediye gelen sıfır ryzen 3 3200g işlemci var ben bu işlemciye b450m s2h modelini alsam direk tak çalıştır kullanabilirmiyim çünkü bu konularda pek tecrübem olmadığı için bios güncelliyebileceğimi sanmıyorum alsam direk tak çalıştır yapabilirmiyim

merhaba konudan çok sonra yazıyorum fakat elimde bana hediye gelen sıfır ryzen 3 3200g işlemci var ben bu işlemciye b450m s2h modelini alsam direk tak çalıştır kullanabilirmiyim çünkü bu konularda pek tecrübem olmadığı için bios güncelliyebileceğimi sanmıyorum alsam direk tak çalıştır yapabilirmiyim
Aldığın anakartın BIOS sürümü yazar. Siteden kontrol edebilirsin.
Yeni alınan B450 anakartlar genelde 3000 ready olarak geliyor.
Çoğu satıcı da BIOS güncellemesini kendisi yapıyor.
Yani yeni bir anakart alırsan tak-çalıştır yapabileceğini düşünüyorum.
BIOS update olayı da B450M S2H anakartlarda çok kolay ve hızlı.
Onu da yapabilirsin, bir sorun yaşamazsın.

VRMler biraz fazla ısınır ama pek sorun olacağını sanmıyorum

Kutunun üstünde 3000 Ready sarı bir şekilde yazıyorsa veya turuncu direkt tak çalıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,236
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri