AMD Overclocking kısmında voltaj ve frekansı kaç haneli girdin? Mesela 42 ve 11 gibi mi 4200 ve 1100 gibi mi?Bende b450m h var amd overclocking e girdim oradan ayarladım
AMD Overclocking kısmında voltaj ve frekansı kaç haneli girdin? Mesela 42 ve 11 gibi mi 4200 ve 1100 gibi mi?Bende b450m h var amd overclocking e girdim oradan ayarladım
Dc var da sen at fotoğrafını amd overclockine tıklayıp 1 2 dk sürmez yaparsındiscord varsa özelden atsana knk
4.200 1100 gibiAMD Overclocking kısmında voltaj ve frekansı kaç haneli girdin? Mesela 42 ve 11 gibi mi 4200 ve 1100 gibi mi?
Dediğim yere gir fotoğraf at yanlış söylemeyeyim 1 dk da halledicem işiniagalar bisey biseye karar verin lutfen 20 dakkadir bakışıyorum biosla
0.006 yaziyo ama?
yarın sistemi topluyacağım sadece X.M.P yapsam ne olur ? yapsam fps artar mı?Advanced Voltage Settings kısmında ne var?
Hocam bence biosdan değil ryzen master dan ayarlayin eger sorun çikarirsa ryzen masterda yeniden baslatirsin duzelir ama biosda pili cıkar falan uzun oluyor tabi sen bilirsin genedeAlıntıyı görüntüle
hocam direk auto yerine 1.100 mü yazicam
abi sana guveniyom aldim 0.006 ya kaydediyom
yarın sistemi topluyacağım sadece X.M.P yapsam ne olur ? yapsam fps artar mı?
Hocam bence biosdan değil ryzen master dan ayarlayin eger sorun çikarirsa ryzen masterda yeniden baslatirsin duzelir ama biosda pili cıkar falan uzun oluyor tabi sen bilirsin genede