b450m s2h bios çöktü

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
f52 den f62b ye güncelledim çok ağır çalıştı sonra kapandı bir daha görüntü gelmedi ne yapabilirim biosu güncellemek düzeltmek için teknik servis dışında hiçbir yolu yok mu bios ekranı bile gelmiyor hiçbir ekran gelmiyor

f52 den f62b ye güncelledim çok ağır çalıştı sonra kapandı bir daha görüntü gelmedi ne yapabilirim biosu güncellemek düzeltmek için teknik servis dışında hiçbir yolu yok mu bios ekranı bile gelmiyor hiçbir ekran gelmiyor
Garanti varsa gönder gigabyte h55 gibi anakartlarina bile dual bios koyarken böyle bir anakarta dual bios koymamış ilginç geliyor bana, bios chipinin değişmesi gerekiyor baska kurtarma yolu bilmiyorum

Hocam sağında harf olunca beta sürüm gibi bir şey olmuyor mu neden beta indirdiniz.

Garanti varsa yolla

Beta BIOS yüklemeyin. F61 yükleyin.

Destekle iletisime geç beta bios kurduktan sonra böyle olduğunu anlat gigabyte boyle durumlarda elinden geldiğince yardimci oluyor ücretsiz yaparlar diye dusunuyorum

Geri