B450M S2H Bios Güncellenmeli mi?

Yakah

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle selamlar, şuanda güncel olarak f51 biosunu kullanmaktayım, siteyi kontrol ettiğimde yeni sürüm bioslar gelmiş fakat açıklamalarında 5. nesil ile alakalı açıklamalar var güncel bir sürüme geçersem 3. nesil işlemci ile bir sıkıntı yaşarmıyım. İşlemcim: Ryzen5 3600
1622642713218.png

Bir sorun yaşamazsın biosun güncel tutulması her zaman iyidir 5. nesil desteği dışında başka güncellemelerde var gibi gözüküyor.

önceki işlemcilerin destrğini kesmiyor f60 güncelleyebilirsin

ben f51 de yim hala hiç güncellemedim
bende çok fazla güncelleme yapma taraftarı değilim malum elektrik kesilme tehlikesi yüksek ülkemizde. Fakat birkaç gündür mavi ekran alıyorum ve temiz bir kurulum yapıcam, yapmışken herşeyi olsun istiyorum.

Öncelikle selamlar, şuanda güncel olarak f51 biosunu kullanmaktayım, siteyi kontrol ettiğimde yeni sürüm bioslar gelmiş fakat açıklamalarında 5. nesil ile alakalı açıklamalar var güncel bir sürüme geçersem 3. nesil işlemci ile bir sıkıntı yaşarmıyım. İşlemcim: Ryzen5 3600Alıntıyı görüntüle
link atarmısın bendede var b50 m s2h en son 28 05 2020 güncelemesını yapmısım

link atarmısın bendede var b50 m s2h en son 28 05 2020 güncelemesını yapmısım

benimkide güncel değilmiş fakat uğraşmıcam ya

senınki en son nezaman güncellendı
windows+r msinfo32 yazıp bakarmısın ?
29.07.2020 tarihinde kendim f51 versiyonuna güncellemiştim. (Gigabyte ın sitesine baktımda f51 ben güncelledikten sonra yayınlanmış olarak görünüyor belki bios un üretim tarihi olabilir baktığım tarih)

Geri