Kasanın sol kısmına camlı tarafına yani, koyabilirsin oradan da bir adet pcie beslemesi ve bir adet de sata beslemesi çıkarırsın psu dan, daha sonrasında riser ı bir boş hap kutusunun üzerine yerleştirip destek verebilirsin altından devrilmesin kart diyeben kasa kullanıyorum hocam nasıl yapabilirim önerin var mı
Teşekkürler hocam yardımın içinKasanın sol kısmına camlı tarafına yani, koyabilirsin oradan da bir adet pcie beslemesi ve bir adet de sata beslemesi çıkarırsın psu dan, daha sonrasında riser ı bir boş hap kutusunun üzerine yerleştirip destek verebilirsin altından devrilmesin kart diye
Hangi GPU'yu takacağınıza bağlı.550W psu yeter mi çift ekran kartına
Evet hali hazırda 3060 var yanına 1660 super alabilirsem almayı düşünüyorum. Pci x16 veya x8 e takınca sıkıntı olmuyor diye görmüştüm bir yerde o yüzden kararsız kaldımİki adet pcie x16 yuvası var değil mi?
Bir adet 3060 birde başka bir kart mı takıcaksınız
bence bir deneyin bende sıkıntı olmaz diye düşünüyorumEvet hali hazırda 3060 var yanına 1660 super alabilirsem almayı düşünüyorum. Pci x16 veya x8 e takınca sıkıntı olmuyor diye görmüştüm bir yerde o yüzden kararsız kaldım
hayır şart değil hocam 1660s in yanına 3070 de takabilirsinizhocam aynı ekran kartı takmak şart değil miydi, değilse farklı ekran karıt almayı dusunuyorum
kenarda henüz satamadığım başka bi anakart var en kötü ona takarım artıkbence bir deneyin bende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
yani o da olur hocamkenarda henüz satamadığım başka bi anakart var en kötü ona takarım artık
videoyu görmemiştim çok yardımı oldu teşekkür ederimyani o da olur hocam
bu video ya bir bakın derim hocam
Kardeşim yaptın mı oldu mu?Gigabyte 1660 super kullanıyorum minning için 1 tane daha almayı düşünüyorum, anakart destekliyor mu?