B450M S2H Segmentinde Anakart Önerisi

b450 gamıng x alınır mı hocam ?

b450m k neden eleştiriliyor senin gibi 2 kişeye daha denk geldim. Birde b450m s2h mi dersin asus b450m dragon mu?
B450M-K neden eleştiriliyor açıklayayım

Bu kart B450M S2H den daha pahalı ve VRM kalitesi gibi konularda aşırı geride değil ama S2H nin gerisinde ve S2H daha ucuz. B450M-K kötü bir anakart değildir hazır sistemlerde vs varsa alınabilir benim yaptığım gibi ama onun dışında önerilmez

Fakat bazı kişiler bu karta Msi b450m a pro max muamelesi yapıyor ve bence komik olan bu

B450M A Pro max ile B450M-K yı aynı kefeye koymak direkt B450M-K ya hakaret olur

Ayrıca sorunun cevabı S2H
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu anakart sıkıntılı mı ? Alacağım sistemin içinde var emin olamadım yorumun nedir senin
Sıkıntılı falan değil biz geyiğini yapıyoruz bazıları da gereksiz gömüyor

Alabilirsiniz sıkıntı yok hatta size neden eleştirildiğini de açıklayayım

Bu kart B450M S2H den daha pahalı ve VRM kalitesi gibi konularda aşırı geride değil ama S2H nin gerisinde ve S2H den daha pahalı. B450M-K kötü bir anakart değildir hazır sistemlerde vs varsa alınabilir benim yaptığım gibi ama onun dışında önerilmez

Fakat bazı kişiler bu karta Msi b450m a pro max muamelesi yapıyor ve bence komik olan bu

B450M A Pro max ile B450M-K yı aynı kefeye koymak direkt B450M-K ya hakaret olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,227
Üyeler
191,526
Son üye
kerem_0405fk
Geri