B460 debug led cpu

Reaksiyon skoru
0
Dün yeni ana kart işlemci ve ram montajladım hiç sıkıntısız çalıştı herşeyi güncelledim bios dahil ama ertesi gün oldu pc donup kapandı ve naptıysam görüntü vermiyor durduk yere bu nasıl olur lütfen yardım edin kafayı yicem debug ışığında cpu ışığı yanıyor işlemciyi çıkarıp taktım 2 kez yine aynı

Aynısını bende yaşıyordum. Daha önce çok sıkla işlemci ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyordu. 5 defa açıyorsam 3 ünde bu sıkıntıyı veriyordu. PSU yu değiştirince şimdi 15 20 güne bir ayda 1 yapıyor. PSU Dandikse değiştir. Başka çzöüm bulamadım ben herşeyi denedim.

Aynısını bende yaşıyordum. Daha önce çok sıkla işlemci ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyordu. 5 defa açıyorsam 3 ünde bu sıkıntıyı veriyordu. PSU yu değiştirince şimdi 15 20 güne bir ayda 1 yapıyor. PSU Dandikse değiştir. Başka çzöüm bulamadım ben herşeyi denedim.
Ya deli oldum ne yaptıysam olmuyo kafayı yicem daha dün taktım çalışıyordu noldu kendi kendine

Ya deli oldum ne yaptıysam olmuyo kafayı yicem daha dün taktım çalışıyordu noldu kendi kendine
Valla dostum bende çok araştırdım işlemciyi garantiye gönderecektim. Benim gibi birisi psu değişince sorunu çözüldüğünu söyledi. Bende değiştirdim bendede simdi binde bir yapıyor. Psu kötü ise degistirmeni öneririm bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadi işlemciyi garantiye gönder

Geri