Neler Yeni

Yardım b460m a pro çift ram ile çalışmıyor

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
2 RAM slotu var 1. slotda 2 RAM'da çalışıyor 2. slotta 2 RAM'da çalışmıyor ikisi aynı anda takılı olduğunda da çalışmıyor ekran gelmiyor monitöre sinyal klavyeye RGB ışık gitmiyor fakat 1. yani çalışan slota 1 RAM takılı olduğu zaman ekran geliyor ve klavye vs her şey çalışıyor BIOS güncelledim en yeni sürüme yine olmadı güncellemeden önce BIOS sıfırlamıştım yine olmadı çift RAM nasıl kullanacağım oyunlarda drop ve FPS düşüşü yaşıyorum tek RAM olunca RAM'lar aynı ve model D30 Gammix 3200 MHz. (2 RAM'ya da bozuk slota RAM takıldığı zaman CPU ve RAM hata LED'i yanıyor tek ve çalışan slotta 1 RAM takılı olduğu zaman her şey normal)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
2 RAM slotu var 1. slotda 2 RAM'da çalışıyor 2. slotta 2 RAM'da çalışmıyor ikisi aynı anda takılı olduğunda da çalışmıyor ekran gelmiyor monitöre sinyal klavyeye RGB ışık gitmiyor fakat 1. yani çalışan slota 1 RAM takılı olduğu zaman ekran geliyor ve klavye vs her şey çalışıyor BIOS güncelledim en yeni sürüme yine olmadı güncellemeden önce BIOS sıfırlamıştım yine olmadı çift RAM nasıl kullanacağım oyunlarda drop ve FPS düşüşü yaşıyorum tek RAM olunca RAM'lar aynı ve model D30 Gammix 3200 MHz. (2 RAM'ya da bozuk slota RAM takıldığı zaman CPU ve RAM hata LED'i yanıyor tek ve çalışan slotta 1 RAM takılı olduğu zaman her şey normal)
2. slot tek başına çalışıyor mu

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
garanti varsa garantiye gönder. garanti kapsamına alacaklardır.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garanti varsa garantiye gönder. garanti kapsamına alacaklardır.
pinlerde yamuktu kartı aldığımda bilgisayarcıya düzelttim 1 tanesi kopuk dedi garantiye girer mi yinede

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
pinlerde yamuktu kartı aldığımda bilgisayarcıya düzelttim 1 tanesi kopuk dedi garantiye girer mi yinede
pinlerle ilgili olabilir bu durum. garantiye almazlar muhtemelen. pin kopuk olduğu için ram slotu çalışmıyorsa da malesef çözümü yok. aldığın kişiyle irtibata geç. alabiliyorsan para iadesi al.

Top Bottom