B BeyaZ 80+ Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Halis Efe 9 Ağustos 2021 #1 Ram slotunun ekran kartı tarafındaki çektiğini açılmıyor tek taraflı açılıyor bu şekilde taktım ama dram ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor
Ram slotunun ekran kartı tarafındaki çektiğini açılmıyor tek taraflı açılıyor bu şekilde taktım ama dram ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor
doqer 80+ Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ahmet Döğer 9 Ağustos 2021 #2 @Giatros
Giatros 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 1,515 Dahası Reaksiyon skoru 674 Konum Şükrü Saracoğlu İsim Fatih Altun İlgilendiği Kategoriler Futbol, Bilgisayar, Telefon Instagram fatihaltns Discord Giatros#4797 9 Ağustos 2021 #3 BeyaZ yazmış: Ram slotunun ekran kartı tarafındaki çektiğini açılmıyor tek taraflı açılıyor bu şekilde taktım ama dram ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor Devamı için tıklayın... Kırılmış olabilir mi, tek taraflı da takılıyor diye biliyorum. Çıkartıp farklı slota takın.
BeyaZ yazmış: Ram slotunun ekran kartı tarafındaki çektiğini açılmıyor tek taraflı açılıyor bu şekilde taktım ama dram ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor Devamı için tıklayın... Kırılmış olabilir mi, tek taraflı da takılıyor diye biliyorum. Çıkartıp farklı slota takın.
B BeyaZ 80+ Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Halis Efe 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Iki ramide farklı yerlere tek tek takarak denedim açılmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Ağustos 2021 Şimdide rağmen vga geçip kapanıyor kasa
Iki ramide farklı yerlere tek tek takarak denedim açılmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Ağustos 2021 Şimdide rağmen vga geçip kapanıyor kasa