Neler Yeni

🔥İndirim b550 aorus elite 2776TL 🔥

Reyos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tamer
Taksitle alınan ürün iade edilirse taksitle geri ödeniyor, geçmişte bizzat yaşamışlığım var. Artık bu şirketlerin yaptığı bir uygulama mı yoksa bankanın uygulaması mı bilmiyorum fakat taksitli iade olayı çok kötü, arkadaşı anlayabiliyorum.
Sen TK oynadın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Batuhan Kavuk
Hocam benim kartta da aynısı oldu. Sadece kart ekstresinde 12 ay boyunca+ ve - olarak ücret gözüküyor. Limitin yine eski haline dönüyor. Amazon'dan bi kaç defa iade yaşadım oradan biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Lydia Teyze
Arkadaşlar defalarca iade yaptım. Taksitli işlemler aylık döner ve döndüğü kadar limiti açar. Burada firma ve satıcıdan kaynaklı bir mağduriyet var. Hepsiburada hepsipay cüzdanıma ödeme yapmayı kabul ederse o zaman işler değişir.

30.09.2022 Saat 13:04 Güncelleme:

Satıcının Hepsiburada dükkanı kapalı. Hepsiburada'dan daha bana daha dönüş yapılmadı. Merakla bekliyorum :D

Son düzenleme:

Letho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Harun Sıvacı
İlgilendiği Kategoriler
Donanımlar, Sıcak Fırsatlar
Instagram
harunsivaci
Steam
harunsivaci
Discord
Letho#7004
2722 TL şuan da

Robius

80+ Bronze
Arkadaşlar defalarca iade yaptım. Taksitli işlemler aylık döner ve döndüğü kadar limiti açar. Burada firma ve satıcıdan kaynaklı bir mağduriyet var. Hepsiburada hepsipay cüzdanıma ödeme yapmayı kabul ederse o zaman işler değişir.

30.09.2022 Saat 13:04 Güncelleme:

Satıcının Hepsiburada dükkanı kapalı. Hepsiburada'dan daha bana daha dönüş yapılmadı. Merakla bekliyorum :D
Hala yanlış biliyorsunuz hocam.

Durum tam olarak böyle oluyor:

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Taksitli iadeyi bende yaptım hocam. Hepsiburada zaten size tek seferde yollayacak iadeyi. Sonra siz bankanızı arayıp taksit kapatma yaptıracaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Lydia Teyze
Hala yanlış biliyorsunuz hocam.

Durum tam olarak böyle oluyor:

Tamam bakın tek çekim ödemede öyle ancak taksitli ödemelerde aylık olarak bir eksi miktar bir de iadenin artı miktarı yansır. Linkte söz edilen konu da aynı şekilde. Ekşi sözlükteki arkadaş taksitli ödemelerde limitin birden açıldığından söz etmemiş. Aylık olarak taksit taksit limit açılır. Dediğim gibi sürekli alışveriş yapar yeri geldiğinde iade gerçekleştiririm. Keza hepsiburada ile görüştüğümde de iadenin aylık taksit bazlı yapılacağını ve limitin kitleneceğini söylediler.

@Passamet hocam bu konuyu bilmiyorum ancak riske girmek istemem. Satıcının mağazası kapandı. İadede sorun olabilir. Hepsiburada bir dönüş yapsın olay yüksek ihtimal tüketici hakeme gidecek.

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE
3 gün önce yaptığım işlemdir. Taksit taksit iade edilir. Önce harcama eksi olarak sonra iade artı olarak yansımaktadır. Hepsiburadanın veya başka firmanın nakit olarak geri ödeme yapması dışında taksitli alımların tek seferde iadesi olmaz.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Taksitle alınan ürün iade edilirse taksitle geri ödeniyor, geçmişte bizzat yaşamışlığım var. Artık bu şirketlerin yaptığı bir uygulama mı yoksa bankanın uygulaması mı bilmiyorum fakat taksitli iade olayı çok kötü, arkadaşı anlayabiliyorum.
Yok öyle bir şey 50 kere taksitli alışveriş iptal ettim. Hepsi tek seferde yattı

Top Bottom