Yiğit Emre
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok kart iyi olabilir ama o kutuyu ben açmak isterimNolcak ki
yok kart iyi olabilir ama o kutuyu ben açmak isterimNolcak ki
Onun için 400 lira fazla vereceksen o senin bileceğin iş.yok kart iyi olabilir ama o kutuyu ben açmak isterim
Bu fiyata en iyisiyok kart iyi olabilir ama o kutuyu ben açmak isterim
B550-A. White
Yo.
mATX... Ayrıca atx olanla vrm farklı. Yani iyi falan değil.Yo.
Gigabyte B550M Aorus PRO-P 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Gigabyte B550M Aorus PRO-P 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
msi daha iyi dimi şu son durum damATX... Ayrıca atx olanla vrm farklı. Yani iyi falan değil.
Mantıklı.msi daha iyi dimi şu son durum da
1 gerçek faz 2 sanal faz eksik ATX versiyonundan. Demin gigabyte sitesinden baktığımda öyle idi ama öncesinde baz aldığım yer yanlış yazmış fakat yinede gaming plus'a kıyasla atmıştım xd. Gaming plus'dan iyi bu ve ucuz. Tabi ATX şartsa a pro/gaming plus alır ancak veya TUF plus'ı. VRM yapısı olarak TUF plus'tan da iyi sayılır. İlk TPU'dan bir incelemeye bakmıştım da silinmiş inceleme xd Bu arada aorus pro değil bu aorus pro-p.mATX... Ayrıca atx olanla vrm farklı. Yani iyi falan değil.
Aşağı yukarı denkler Gaming Plus ile. Arada önemli bir fark yok ama Aorus olan daha önde tabii ki. Lakin yazılım olarak gigabyte berbat ve mATX olduğu için almazdım.1 gerçek faz 2 sanal faz eksik ATX versiyonundan. Demin gigabyte sitesinden baktığımda öyle idi ama öncesinde baz aldığım yer yanlış yazmış fakat yinede gaming plus'a kıyasla atmıştım xd. Gaming plus'dan iyi bu ve ucuz. Tabi ATX şartsa a pro/gaming plus alır ancak veya TUF'ı. VRM yapısı olarak TUF plus'tan da iyi sayılır. İlk TPU'dan bir incelemeye bakmıştım da silinmiş inceleme xd Bu arada aorus pro değil bu aorus pro-p.