X570 almaya deger mi?

Ellsy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Ryzen 5 5600 kullanicam anakart olarak x570 colorful almak istiyorum. ( Sistemim beyaz) 4000tl butceyle onerebileceginiz daha iyi beyaz anakart varmidir?
Post automatically merged:

@yusufps

micro atx mi arıyorsunuz

max kaça çıkarsın onu söylermisin beyaz anakart bulmaz imkansız bu fiyata anakart beyaz olsa ne yazar anlamdım kasa ekran kartı ram beya olsun siyah olursa diğer parçalar kendini belli eder beyaz olursa beyazın anlamı kalmaz

micro atx mi arıyorsunuz

max kaça çıkarsın onu söylermisin beyaz anakart bulmaz imkansız bu fiyata anakart beyaz olsa ne yazar anlamdım kasa ekran kartı ram beya olsun siyah olursa diğer parçalar kendini belli eder beyaz olursa beyazın anlamı kalmaz
Ekran kartim 3060ti lhr vision kasa thermaltake t100 ramler 8x2 beyaz 3600mhz ram id cooling se214xt beyaz versiyonu analart icin max 4300

abi beyaz takıntınızı anlamıyorum beyaz olacak diye daha güzel sistem topluyacağınıza 1-2 tık daha düşük sistem topluyorsunuz.

işte diyorum ki anakartta beyaz olursa her şey kaybolur anakrt üstünde onu beyaz alma en azından

Ryzen 5 5600 kullanicam anakart olarak x570 colorful almak istiyorum. ( Sistemim beyaz) 4000tl butceyle onerebileceginiz daha iyi beyaz anakart varmidir?

@yusufps
am4 beyaz anakart bulmak zor artık. Ya bunu alıcan ya da 2. elde şansını denemen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,899
Son üye
dogan0_
Geri