açarBu anakart sizce 3200g işlemciyi açarmı ? Bazı arkadaşlar b550 desteği olmayan işlemcileri açıyor demişte merak ettim buda açarmı ?
Alıntıyı görüntüle
ryzen 3 3200g mi alacaksınona göre işlemci alıcam elimde patlamasın
biraz fazla sanki o işlemciye o anakart
ben am4 uyumlu diye açar dedim ama illa bu anakartı seçecekseniz resmi sitesinde desteklediği bütün işlemciler yazar listede 3200g olduğundan emin olun bence
büyük bir ihtimalle kullanabilirsinBu anakart sizce 3200g işlemciyi açarmı ? Bazı arkadaşlar b550 desteği olmayan işlemcileri açıyor demişte merak ettim buda açarmı ?
Alıntıyı görüntüle
hp hazır kasam var bu paylaştığım anakartı barındırıyor içi ful sadece işlemcisi yok sitesinde 5300-5600 ve 5700g takabilirsin yazıyor bunu sadece kamera pc için kullanıcaz DVR cihazı bağlıycaz oyüzden 3200 g almayı düşünüyoruz bütçe 1k max açarmı azmazmı teredütte kaldık.Uygundur büyük ihtimalle hocam. İşlemciyi ne kadara alacaksınız?
B450M 3200G için Gayet iyibiraz fazla sanki o işlemciye o anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben am4 uyumlu diye açar dedim ama illa bu anakartı seçecekseniz resmi sitesinde desteklediği bütün işlemciler yazar listede 3200g olduğundan emin olun bence
Elimde hazır sistem mevcut konun başında belirttiğim anakart yazdım b450m ne alaka şimdi konuyu okumadanmı yazıyorsunuz.B450M 3200G için Gayet iyi
ama B550M 5600G v.b. için daha iyi seçenektir