Neler Yeni

Öneri B850 İade edip x870e alınmalımı.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
mehmet ali oğuz
Evet beyler anakartım b850-f rog strix Bu ürünü iade edip. Vatan indiriminden x870e mpg edge ti almak aynı fiyata ikisi de :)
Gönlüm hep carbon dan yana ama düşmüyor :)
Sizce ne yapmalıyım.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
mehmet ali oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kıyaslamaya baktım da ikisi de çok üst seviye , tipi hangisinin hoşuna gidiyorsa onu al bence
Ürünü almıştım memnunum gayet ama işte x870 fiyatına b850 alınca İndirimleri de görünce gözüm kayıyor :)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Evet beyler anakartım b850-f rog strix Bu ürünü iade edip. Vatan indiriminden x870e mpg edge ti almak aynı fiyata ikisi de :)
Gönlüm hep carbon dan yana ama düşmüyor :)
Sizce ne yapmalıyım.
X870E tercih ederim kasanızda destekliyor bence alınabilir ama beyaz olduğu için baymazmı diyorum eğer isterseniz sistemi full beyaz döndürelim :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
mehmet ali oğuz
X870E tercih ederim kasanızda destekliyor bence alınabilir ama beyaz olduğu için baymazmı diyorum eğer isterseniz sistemi full beyaz döndürelim :D
Aklım carbonda inmedi şansıma. Evet beyaz sistem sevmiyorum aslında. Ama fiyatlar aynı tek fark vatan tek çekim yapıyor. Asus amazondan taksitle aldım Satıcı da amazon.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Aklım carbonda inmedi şansıma. Evet beyaz sistem sevmiyorum aslında. Ama fiyatlar aynı tek fark vatan tek çekim yapıyor. Asus amazondan taksitle aldım Satıcı da amazon.
Bence maceraya gerek yok hocam anakartınız şuan gayet güzel sadece ekran kartı sipariş etseniz her şey yolunda olacak :)

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
mehmet ali oğuz
Bence maceraya gerek yok hocam anakartınız şuan gayet güzel sadece ekran kartı sipariş etseniz her şey yolunda olacak :)
Stok olsa elim varmadı bu fiyatlardan almaya 5070ti veya 5080 garanti gelecek o araya

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Salih
Mevcut anakart gayet yeterliyken maceraya girmek yerine,
Anakart'tan daha fazla performans katkısı olacak parçaları güncellemek, daha mantıklı gibi.
İlla bir şey yenileyeceksem işlemci,
O da olmazsa +1 TB SSD alırdım yerinizde olsam.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
mehmet ali oğuz
Mevcut anakart gayet yeterliyken maceraya girmek yerine,
Anakart'tan daha fazla performans katkısı olacak parçaları güncellemek, daha mantıklı gibi.
İlla bir şey yenileyeceksem işlemci,
O da olmazsa +1 TB SSD alırdım yerinizde olsam.
İşlemciyi yeni 9800x3d yaptım ssd de gen5 var aklımda şuanki de iyi aslında. Bu indirimler insanı maceraya sürüklüyor :)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Stok olsa elim varmadı bu fiyatlardan almaya 5070ti veya 5080 garanti gelecek o araya
Abdullah beyin bugünkü videosundan sonra 5000 serisinden biraz vazgeçtim gibi bazı konularda haklı buluyorum normalde hem render hemde oyun amaçlı 5080 düşünüyordum ama artık 4070 Tİ Super veya yurtdışı gezisinde aynı fiyatlara getirebilirsem 5070 Tİ bakacam diğer türlü TR den ürün almayı eskisi kadar mantıklı bulmuyorum.Eğer imkan varsa yurtdışına çıkıyorsanız öyle almanız olur.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
mehmet ali oğuz
Abdullah beyin bugünkü videosundan sonra 5000 serisinden biraz vazgeçtim gibi bazı konularda haklı buluyorum normalde hem render hemde oyun amaçlı 5080 düşünüyordum ama artık 4070 Tİ Super veya yurtdışı gezisinde aynı fiyatlara getirebilirsem 5070 Tİ bakacam diğer türlü TR den ürün almayı eskisi kadar mantıklı bulmuyorum.Eğer imkan varsa yurtdışına çıkıyorsanız öyle almanız olur.
Evet bende saldım bu aralar amd zaten almam. Yurt dışı olarak kuzenlere hollanda almanya baktırdım oralar da stok sorunu var. Komple moralim bozuldu saldım. Birde anakartlarda rob hatasımı ne var yurt dısından alıp ona denk gelirsem oturup ağlarım :)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Evet bende saldım bu aralar amd zaten almam. Yurt dışı olarak kuzenlere hollanda almanya baktırdım oralar da stok sorunu var. Komple moralim bozuldu saldım. Birde anakartlarda rob hatasımı ne var yurt dısından alıp ona denk gelirsem oturup ağlarım :)
Rops sorunu asus kartlarda yok diye biliyorum eğer alırsanız o şekilde almanızı tavsiye ederim veya yeni posta üretimle gelecek kartlarda sorun olacağını sanmıyorum onun dışında stok sorunu için daha zaman alacaktır bende şuan hemen gitmeyecem gidene kadar stokların geleceğini düşünüyorum.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bay fahare
Anakart isimlerine bir şey yapsınlar ya bu ne b850 yok b650 yap baba A B C S sonra revizyona göre rev1 2 falan bende ekran kartı sandım başta onlara da ayar çekilmeli zaten 5090 yok 9070 bu sayı nereye kadar gidecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,279
Üyeler
168,754
Son üye
River777
Top Bottom