Ürünü almıştım memnunum gayet ama işte x870 fiyatına b850 alınca İndirimleri de görünce gözüm kayıyorKıyaslamaya baktım da ikisi de çok üst seviye , tipi hangisinin hoşuna gidiyorsa onu al bence
X870E tercih ederim kasanızda destekliyor bence alınabilir ama beyaz olduğu için baymazmı diyorum eğer isterseniz sistemi full beyaz döndürelimEvet beyler anakartım b850-f rog strix Bu ürünü iade edip. Vatan indiriminden x870e mpg edge ti almak aynı fiyata ikisi de
Gönlüm hep carbon dan yana ama düşmüyor
Sizce ne yapmalıyım.
Aklım carbonda inmedi şansıma. Evet beyaz sistem sevmiyorum aslında. Ama fiyatlar aynı tek fark vatan tek çekim yapıyor. Asus amazondan taksitle aldım Satıcı da amazon.X870E tercih ederim kasanızda destekliyor bence alınabilir ama beyaz olduğu için baymazmı diyorum eğer isterseniz sistemi full beyaz döndürelim![]()
Bence maceraya gerek yok hocam anakartınız şuan gayet güzel sadece ekran kartı sipariş etseniz her şey yolunda olacakAklım carbonda inmedi şansıma. Evet beyaz sistem sevmiyorum aslında. Ama fiyatlar aynı tek fark vatan tek çekim yapıyor. Asus amazondan taksitle aldım Satıcı da amazon.
Stok olsa elim varmadı bu fiyatlardan almaya 5070ti veya 5080 garanti gelecek o arayaBence maceraya gerek yok hocam anakartınız şuan gayet güzel sadece ekran kartı sipariş etseniz her şey yolunda olacak![]()
İşlemciyi yeni 9800x3d yaptım ssd de gen5 var aklımda şuanki de iyi aslında. Bu indirimler insanı maceraya sürüklüyorMevcut anakart gayet yeterliyken maceraya girmek yerine,
Anakart'tan daha fazla performans katkısı olacak parçaları güncellemek, daha mantıklı gibi.
İlla bir şey yenileyeceksem işlemci,
O da olmazsa +1 TB SSD alırdım yerinizde olsam.
Abdullah beyin bugünkü videosundan sonra 5000 serisinden biraz vazgeçtim gibi bazı konularda haklı buluyorum normalde hem render hemde oyun amaçlı 5080 düşünüyordum ama artık 4070 Tİ Super veya yurtdışı gezisinde aynı fiyatlara getirebilirsem 5070 Tİ bakacam diğer türlü TR den ürün almayı eskisi kadar mantıklı bulmuyorum.Eğer imkan varsa yurtdışına çıkıyorsanız öyle almanız olur.Stok olsa elim varmadı bu fiyatlardan almaya 5070ti veya 5080 garanti gelecek o araya
Evet bende saldım bu aralar amd zaten almam. Yurt dışı olarak kuzenlere hollanda almanya baktırdım oralar da stok sorunu var. Komple moralim bozuldu saldım. Birde anakartlarda rob hatasımı ne var yurt dısından alıp ona denk gelirsem oturup ağlarımAbdullah beyin bugünkü videosundan sonra 5000 serisinden biraz vazgeçtim gibi bazı konularda haklı buluyorum normalde hem render hemde oyun amaçlı 5080 düşünüyordum ama artık 4070 Tİ Super veya yurtdışı gezisinde aynı fiyatlara getirebilirsem 5070 Tİ bakacam diğer türlü TR den ürün almayı eskisi kadar mantıklı bulmuyorum.Eğer imkan varsa yurtdışına çıkıyorsanız öyle almanız olur.
Rops sorunu asus kartlarda yok diye biliyorum eğer alırsanız o şekilde almanızı tavsiye ederim veya yeni posta üretimle gelecek kartlarda sorun olacağını sanmıyorum onun dışında stok sorunu için daha zaman alacaktır bende şuan hemen gitmeyecem gidene kadar stokların geleceğini düşünüyorum.Evet bende saldım bu aralar amd zaten almam. Yurt dışı olarak kuzenlere hollanda almanya baktırdım oralar da stok sorunu var. Komple moralim bozuldu saldım. Birde anakartlarda rob hatasımı ne var yurt dısından alıp ona denk gelirsem oturup ağlarım![]()