ekrem imaro
80+ Bronze
en ucuz işlemci 12k imişNeden genelde herkes amd sistem kuruyor uygun fiyatlı olduğundan mı
en ucuz işlemci 12k imişNeden genelde herkes amd sistem kuruyor uygun fiyatlı olduğundan mı
battle-ax 13 fazlı gayet fişşek gibi anakart. markada soru işaretleri yaratsada bence gerçek dolu anakartlardan biriDün de COLORFUL BATTLE-AX B860M-GHA WIFI V20 anakart 4.499 TL'e inmişti. LGA 1851 anakartların fiyatı nihayet toparlandı.
Colorful'un sayısal değerlerine aldanmayın. Yazılım berbat ötesi. B650sini kullanıyorum, adam akıllı ne PBO ne de curve optimizer ayarı yapılabiliyor. Mecburen stock kullanıyorum. İlk aldığım ramlerle expo profilinde sistem açılmıyordu, sonra corsaire geçtim de Allah'tan bunda sıkıntı çıkarmadı.gigabyteın faz'ı 8 dikkat edin. donanımlı gibi görünen aslında bildiğiniz giriş seviye anakarttır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
battle-ax 13 fazlı gayet fişşek gibi anakart. markada soru işaretleri yaratsada bence gerçek dolu anakartlardancol
Colorful'un sayısal değerlerine aldanmayın. Yazılım berbat ötesi. B650sini kullanıyorum, adam akıllı ne PBO ne de curve optimizer ayarı yapılabiliyor. Mecburen stock kullanıyorum. İlk aldığım ramlerle expo profilinde sistem açılmıyordu, sonra corsaire geçtim de Allah'tan bunda sıkıntı çıkarmadı.
Hocam her marka kendi isteiğine göre kapatabilir. Örnek olarak bu: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B650M-D3HP-rev-1x#kfemin misin pbo'nun olmadığına? çünkü bu özellik colorful tarafından değil direk AMD tarafından fabrikasyon veriliyor b650'lerde
Yo var, ben yok demiyorum ki. Stabil çalışmıyor diyorum. Pbo +100 de bile bootloopa düşüyor sistem. CO -20de shutdown...emin misin pbo'nun olmadığına? çünkü bu özellik colorful tarafından değil direk AMD tarafından fabrikasyon veriliyor b650'lerde