Neler Yeni

Babala sonrası KK mantıklı gelmeye başladı ama kararsızım hala

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
arkadaşlar beni kimsenin görüşü ilgilendirmez ama bu sorun artık ekonomik değil gezemiyorum tozamıyorum ps5 telefon pc vs alamıyorum ev araba alamıyorum dan çıktı artık iş sokaklara çıktığında sığınmacı otobüse bindiğinde sığınmacı sinemaya gittiğinde sığınmacı cafeye gittiğinde sığınmacı sokakta gezerken sığınmacı ileri de çocuklarıınız olacak aileniz olacak eşiniz olacak ve bu sığınmacı meselesi gittikçe daha da kötü hale geliyor 10 yılı aşkın süredir olan insanlar artık burayı kendi ülkeleri gibi görmeye başlamasını geçtim kendi pis kültürlerini getiriyorlar kızlarımızın fotoğraflarını videolarını çekip utanmadan tiktok gibi yerlerde paylaşıyorlar ve savunmaları da öyle giyinmeselerdi vs oluyor sıradan pantolan giyen kızlara dahi ki artık mevzu kızları bile geçti erkek çocukların videolarını falan çekenler olmaya başladı he diyen varsa ki ben onlardan memnunum kendi gidebilir diğer arap ülkelerine ama ben ülkemde artık sığınmacı istemiyorum.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam tutuyorsun kağıdı orda 💡 var ona basıyorsun iyi bas hocam eliniz kaymasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide hocam akp kazanırsa çin in egea muadili tr ye 160/180k arası giriş yapacak ve ortalama %70 vergiyle 270/300k arası benzinli satılacak eğer araç alma planınız varsa 💡e basın yada neyse akp kaybederse Tofaş 300k olur herhalde
1685201187119.png

Yaşın yetmiyorsa bence pek konuşma kankam

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
14 yasindayim inkar etmiyorum ama mantıken RTE ile devam etmek daha mantıklı neden özet geçim Türk düşmanı olan devletler kk yı destekliyor ve ekstra olarak kkyi teroristlerde destekliyor
IMG_20230519_144306.jpg

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Sırf sorularım bitti diye canım sıkılıyor ve buraya yazıyorum

Kk neden gözümüzde batık durumda
1- Türk vatandaşlarının terörden nefret ettiği halde onları desteklemesi
2- RTE akıllıca davranıp bu videolarla savunma yapıyor vatandaş diyor bu chp terörle iş birliği yapıyor vay bn buna vereceğime bni sevsinler sözünü bolca duydum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması
Yeni CHP de sokakta çıplak gezsen bir şey demezler kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 yasindayim inkar etmiyorum ama mantıken RTE ile devam etmek daha mantıklı neden özet geçim Türk düşmanı olan devletler kk yı destekliyor ve ekstra olarak kkyi teroristlerde destekliyor
Glüm çen büyc gel. Bir de gördüğün her şeye inanma (y)

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Sırf sorularım bitti diye canım sıkılıyor ve buraya yazıyorum

Kk neden gözümüzde batık durumda
1- Türk vatandaşlarının terörden nefret ettiği halde onları desteklemesi
2- RTE akıllıca davranıp bu videolarla savunma yapıyor vatandaş diyor bu chp terörle iş birliği yapıyor vay bn buna vereceğime bni sevsinler sözünü bolca duydum
Hüdaparı unutmayın hocam onlarda iktidarda

Phanzox

80+ Silver
AK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
Adamın kendisi müslüman neden müslümanlığı engellesin?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Hüdaparı unutmayın hocam onlarda iktidarda
Yani hocam bn gencim orta yastakinler bilir eskiden olanları bn genellikle günümüzü bilirim ama şuda bir gerçek ufak bir oy topluluğu için kendini Türk halkının gözünde terörist ilan etti kk

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Yani hocam bn gencim orta yastakinler bilir eskiden olanları bn genellikle günümüzü bilirim ama şuda bir gerçek ufak bir oy topluluğu için kendini Türk halkının gözünde terörist ilan etti kk
ne sacmaliyosun

Phanzox

80+ Silver
Hocam şunu söyliyim eskiler bilirdi lafı tamamen yalan. Benim dedem annanem onun babası annesi hep 5 vakit namazında orucunda müslümanlardı. Bir kere Atatürke veya İsmet İnönüye laf ettiklerini duymadım. Hatta dedem kendi dedesinden duyduğu savaş hikayelerini anlatır ve Atatürkü över.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
ne sacmaliyosun
Ne sacmalamasi sen bir şey içiyorsam fln kafan düzelsin öyle oku hatasız ve yanlış şekilde anlama
1- max %5 oy için terör ve yandaşları destekledi ve tr halkı gözünde RTE tarafından videoları yayinlanarak milletin gözünde terör yandaşı olarak biliniyor
2- CHP nin vekillerinin ya anası yada babasının Ermeni çıkması
3- yürüyen merdivene ters binmesi 😂

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Ne sacmalamasi sen bir şey içiyorsam fln kafan düzelsin öyle oku hatasız ve yanlış şekilde anlama
1- max %5 oy için terör ve yandaşları destekledi ve tr halkı gözünde RTE tarafından videoları yayinlanarak milletin gözünde terör yandaşı olarak biliniyor
2- CHP nin vekillerinin ya anası yada babasının Ermeni çıkması
3- yürüyen merdivene ters binmesi 😂
tamam kanka sen boyle devam et ciddiye almiyorum

Top Bottom