Neler Yeni

Babala sonrası KK mantıklı gelmeye başladı ama kararsızım hala

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Hocam şunu söyliyim eskiler bilirdi lafı tamamen yalan. Benim dedem annanem onun babası annesi hep 5 vakit namazında orucunda müslümanlardı. Bir kere Atatürke veya İsmet İnönüye laf ettiklerini duymadım. Hatta dedem kendi dedesinden duyduğu savaş hikayelerini anlatır Atatürkü överdi.
Hocam eskiler bilirdi derken bn onu demedim yanlış anlaşılmasın ATATÜRK gibi bir lider başımıza geçmiş bunuda övmek en doğal hakkımız . Demek istediğim RTE başa gelmeden bir süre öncesi ve RTE geldiği ve sonraki zaman dilimi için kullandim

cb olmadan önce :
suriyeliler gi-de-cek
ekonomi düzelicek
enflasyon düşücek
maaş artıcak

cb olduktan sonra :
koltuk rahatmış

Phanzox

80+ Silver
Hocam eskiler bilirdi derken bn onu demedim yanlış anlaşılmasın ATATÜRK gibi bir lider başımıza geçmiş bunuda övmek en doğal hakkımız . Demek istediğim RTE başa gelmeden bir süre öncesi ve RTE geldiği ve sonraki zaman dilimi için kullandim
Ondan önceki dönemide anlatırlardı. Hep ürünlerin malların ucuz olduğunu rahat geçindiklerinden bahsederlerdi. Kim uydurdu bu eskiden hiç bir şey yoktu lafını bilmiyorum ancak benim dedemden ve annanemden duyduklarım bunlar. Bir tek İstanbulda su sıkıntısı vardı demişlerdi o da hangi dönemden bahsettiklerini hatırlamıyorum şimdi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Sen çocuksun ve hiçbir şey bildiğin yok
Tmm dayım iyi akşamlar
hocam bu cocuklara rte kahraman kk dusman gibi anlatiyorlar bir sey bildikleri yok
Bna kimse kk yı kotulemiyor ama halk kötü olarak biliyor konu biraz saptı ama bnim için hiç fark etmiyor ama kk kazanamaz

Ondan önceki dönemide anlatırlardı. Hep ürünlerin malların ucuz olduğunu rahat geçindiklerinden bahsederlerdi. Kim uydurdu bu eskiden hiç bir şey yoktu lafını bilmiyorum ancak benim dedemden ve annanemden duyduklar. Bir tek İstanbulda su sıkıntısı vardı demişlerdi o da hangi dönemden bahsettiklerini hatırlamıyorum şimdi.
Hocam o dönem mallar ucuzdu bnde öyle biliyorum edindiğim bilgilere göre o zamanın şartlarında düşünmek lazım özellikle tarlada çalışanlar İstanbul su sıkıntısı 1960larda flndi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ondan önceki dönemide anlatırlardı. Hep ürünlerin malların ucuz olduğunu rahat geçindiklerinden bahsederlerdi. Kim uydurdu bu eskiden hiç bir şey yoktu lafını bilmiyorum ancak benim dedemden ve annanemden duyduklarım bunlar. Bir tek İstanbulda su sıkıntısı vardı demişlerdi o da hangi dönemden bahsettiklerini hatırlamıyorum şimdi.
Arkadaş bu fotoyu gördü galiba
%5 oy;
1685202782160.png

Phanzox

80+ Silver
Hocam o dönem mallar ucuzdu bnde öyle biliyorum edindiğim bilgilere göre o zamanın şartlarında düşünmek lazım özellikle tarlada çalışanlar İstanbul su sıkıntısı 1960larda flndi
30 yıl tarlada çalışmış 30 yıl şöförlük yapmış 74 yaşındaki adamın anlattıklarını anlatıyorum. İstanbuldaki su sıkıntısı ve köy hayatının zorluğu dışında kötü bir olaydan bahsettiklerini duymadım.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
max %5 oy için terör ve yandaşları destekledi ve tr halkı gözünde RTE tarafından videoları yayinlanarak milletin gözünde terör yandaşı olarak biliniyor
Ohh oh dostum Erdoğan itiraf etti o videoların montaj olduğunu lütfen biraz araştırma yapalım orjinal videoyu bul bir karşılaştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 18 yaşına geldiğin zaman Erdoğan yaşar mı orası kesin değil

Top Bottom