Neler Yeni

Babala sonrası KK mantıklı gelmeye başladı ama kararsızım hala

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
O izletmiş olduğu videoların orjinal hallerini atarım zaten konu Yargıtay'a taşındı ve Yargıtay montaj dedi @SadeceBirisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam bı video vardı teröristlerin CHP ye destek verdiği
Ben pek sanmıyorum eğer videoyu bulur atarsan doğruluğunu araştırırz ama bu ülkede teröristler tarafından saldırıya uğrayan tek parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Şu düşünce var.Bir deneyelim. Olmazsa değiştiririz.
knk deneyelim kk yi emin ol bir şey kaybetmeyiz zaten kk nin karşısına çıkacak %40 kitle var ezanı türkçe yapmayı bırak din ile ilgili bir tek kötü bir şry yapsın sonraki seçime garanti gönderilir tayyip giderse kk gelirse yeni isimleri göreceğimizi düşünüyorum bu seçim kk a bas pişman olmayacaksın

AK parti 20 yıldır iktidarda ve ülkeye iyice kök salmıştır. Bu kökler para emilim aracı olarak kullanılıyor. Yani Merve Kavakçı'nın kızına milyon dolar burs vermek vs. bunun gibi tonla skandal var.
Değişim istiyorum bu yüzden.
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Ayy ayy!
tayyibin de cok umrundadır allah kitap zaten ya

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ama CHP'ye de din bağlamında bireysel ve toplumsal hak ve özgürlüklerin kısıtlanması, Türkçe ezan uygulaması gibi dinsel reformlara gidilmesinden çekindiğimden güvenmiyorum.
Aynen bunları RTE değil de KK yapacak. :D
KK'nin baş örtüsüne 1 m2 lik baş örtüsü demesi vs. Bir ton şey var.
Bayağı iyi dinlemişsin kankam hatasını kabul ettiğini bile hatırlamıyorsun.

RTE bu ülkesinin siyasetinden gitmek ZO-RUN-DA!

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Devlet parayı Erdoğanın cebinden mi alıyor sanıyorsun :) O para yine senin paran.
biliyorum bizim ödediğimiz vergilerle oluyor ama ekonomik olarak bu gün 100tl verdik diyelimn yarın 90 ı kalıyor çiftçi kk gelince kabağı çok satacağını yada daha pahalıya satabileceğini sanıyor bal ve sebze ihracat yapıyoruz o halde ekonomi bu halde bide bunları satamayınca artık anlar neymiş mazot pahalı geçen sene 30 tl idi şuan 15/16 ya alıyoruz normal şeyler 2 kat zamlanmış neden mazot düştü ? elektrikli araç yayılmasını hızlandığından diğer bir sorunda mazotun litresi 1 tl olsa satamayacağı maldan kar edemeyecek tarlada kalacak

Phanzox

80+ Silver
biliyorum bizim ödediğimiz vergilerle oluyor ama ekonomik olarak bu gün 100tl verdik diyelimn yarın 90 ı kalıyor çiftçi kk gelince kabağı çok satacağını yada daha pahalıya satabileceğini sanıyor bal ve sebze ihracat yapıyoruz o halde ekonomi bu halde bide bunları satamayınca artık anlar neymiş mazot pahalı geçen sene 30 TL idi şuan 15/16 ya alıyoruz normal şeyler 2 kat zamlanmış neden mazot düştü ? elektrikli araç yayılmasını hızlandığından diğer bir sorunda mazotun litresi 1 TL olsa satamayacağı maldan kar edemeyecek tarlada kalacak
Evet kk gelince daha yükseğe satılabilecek çünkü pahalı fiyattan gıda ithal etmicez. Geçen sene TMO'nun buğdayı kaçtan ithal ettiğine bak en iyi ihtimalle bile kilosu 3 dolar ediyor. Tahmin et bizim tarladan kaça alınıyor buğday(6,5tl). Eğer çiftçiden 3 dolara alınsaydı buğday hem paramız kendi ülkemizde kalıcaktı hemde bir çok maliyet yüzünden ekilmeyen tarlalar dolucaktı.
Kaynak:
@SadeceBirisi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,194
Üyeler
165,782
Son üye
Darknight34